Kostar Pandora iPhone-användare extra pengar?

Att använda Pandora-appen på iPhone är en enkel process. Anslut ett konstnärs namn eller genrestyp, och Pandora bygger och spelar en dynamisk radiostation med en spellista som tillgodoser dina intressen. Med iPhone-portabiliteten är Pandora ett utmärkt sätt att lyssna på musik när du är på språng. Budgetmedvetna iPhone-användare bör dock vara försiktiga - även om den grundläggande Pandora-tjänsten är gratis kan extra avgifter överraska vissa användare.

Pandora och Pandora One

Användning av Pandora-tjänsten är gratis, men pop-up- och helskärmsvisuella annonser spelas ibland under sångpauser. Ljudannonser kan också spelas mellan låtarna. Uppgradering till den avgiftsbaserade Pandora One eliminerar all reklam och lägger till andra funktioner, inklusive obegränsade sånghoppningar och ett anpassningsbart gränssnitt. En Pandora One-prenumeration har en månadsavgift som kan annulleras när som helst.

Andra avgifter och avgifter att tänka på

Du kan få avgifter för dataanvändning från din mobilabonnent om du inte har en obegränsad dataplan. Att använda Pandora med en Wi-Fi-anslutning lindrar vanligtvis alla dataplanöverskott, såvida du inte använder ett abonnemangs- eller avgiftsbaserat Wi-Fi-nätverk.