Hur man ansluter en andra bildskärm till en HP TouchSmart-dator

Vissa TouchSmarts innehåller en extra videoslot till vilken en andra bildskärm kan anslutas. Beroende på enhetens ålder kan TouchSmart utrustas med antingen ett högupplöst multimediagränssnitt, videografikarray, digitalt videogränssnitt eller separat videouttag. Du kan ansluta en extra bildskärm för att duplicera skärmen till en större bildskärm - och därmed få en bättre bild av din arbetsyta - eller utöka skärmen över båda bildskärmarna, så att du kan arbeta på flera projekt samtidigt.

Steg 1

Öppna en webbläsare och navigera till HP Kundtjänst.

Steg 2

Tryck på "Ctrl-Alt-S" eller "Fn-Esc" för att hitta ditt HP TouchSmarts produktnummer. Ange produktnumret i sökfältet och klicka sedan på "Nästa".

Steg 3

Klicka på "Manuals". Välj "Underhålls- och serviceguide" eller "Notebook Tour" från dokumentlistan.

Steg 4

Välj "Komponenter på framsidan" från innehållsförteckningen. Bläddra igenom listan med komponenter - inklusive de som finns på vänster, höger och baksida - för att hitta platsen för HDMI-, VGA-, DVI- eller S-Video-kontakten.

Steg 5

Anslut bildskärmskabeln till lämplig adapter, om tillämpligt, och anslut sedan kabeln eller adaptern till videouttaget på HP TouchSmart.

Steg 6

Kontrollera att monitorkabeln är ansluten till skärmen. Anslut monitorn till strömmen.

Steg 7

Tryck på "Windows-D" för att minimera alla öppna fönster. Högerklicka på skrivbordet och klicka sedan på "Skärmupplösning".

Klicka på "Upptäck" om HP TouchSmart inte automatiskt känner igen den andra bildskärmen.