Dimensionerna för en Twitter-miniatyrbild

När du ersätter standardminiatyren på Twitter med en egen bild för ditt biofoto är det bara logiskt att vilja veta dimensionerna på bilden som Twitter använder för att visa ditt ansikte för världen. Twitter ändrar dock automatiskt bilden korrekt för dig. Det är ändå viktigt att ha fyrkantigt format och maximal filstorlek i åtanke när du laddar upp.

Trimma dina miniatyrer

Twitter-miniatyren som den visas högst upp på sidan ovanför användarbio är 73 gånger 73 pixlar. När du klickar på bilden ovanför bio expanderar den till en större storlek, upp till maximalt 500 gånger 500 pixlar. Miniatyrbilden som visas bredvid tweets i tidslinjen är liten - 48 x 48 pixlar, och bilden längst upp till vänster när den är på fliken Hem är 31 x 31 pixlar.

Twitter tar vilken bild du laddar upp, upp till 2 MB i storlek i JPG-, GIF- eller PNG-format och ändrar automatiskt storleken på den för korrekt visning. Alla Twitter-biobilder är kvadratiska i format, så alla foton som du laddar upp med rektangulärt format måste beskäras för att visas korrekt inramade. Du kan göra detta med din egen bildredigerare, eller så kan du beskära bilden när du laddar upp den till Twitter.