DVR-inspelare kompatibla med Cox

Cox Communications-kabel är kompatibel med flera DVR-apparater som finns på marknaden. DVR-apparater från TiVo, Sony, Phillips och Motorola kan alla användas med Cox-kabelboxen. DVR-inspelare spelar in och lagrar TV-program digitalt och fungerar som en videobandspelare. Du kan ställa in inspelningstid och kanal för inspelning, men till skillnad från den äldre tekniken lagrar du program direkt på hårddisken på DVR och kan spela in två program samtidigt.

TiVo

TiVo DVR-digitalboxar kan användas med din Cox-kabeltjänst. Med TiVo kan du spela in live HDTV, söka på TV-kabel DVR och Internet, titta på Netflix-filmer och Hulu-program och få tillgång till On-Demand-filmer. TiVo stöder full 1080p-upplösning för en så tydlig HDTV-bild som möjligt. TiVo har en månatlig serviceavgift på $ 19,99 vid tidpunkten för publiceringen, och digitalboxen kostar $ 499,99.

Sony

Sony DVR-inspelare eller DVR-enheter kan anslutas till din Cox-kabel-digitalbox med ett High Definition Multimedia Interface (HDMI) och kompositljudvideokablar. Sony DHG-HDD500 DVR kan spela in upp till 60 timmars HD-programmering eller 400 timmar vanliga kabelkanaler. Sony har inga inspelningsavgifter eller uthyrning av utrustning för en DVR-digitalbox. Du kan till och med sätta din digitala videokamera eller kameraminne i Memory Stick PRO-medieplatsen för att spela upp foton, videor eller musik.

Motorola

Motorola DVR: er, såsom DCX3400 HD / DVR, M-Card digitalbox är HD / DVR och CableCard-digitalboxar. Kabelkort är små kretskort i kreditkortstorlek som sätts in i digitalboxplatsen så att du kan ansluta din kabel-TV direkt till DVR, istället för en kabelbox som är ansluten till DVR. Detta eliminerar behovet av extra ledningar och tar mindre plats. Med den dubbla tunerfunktionen i Motorola DVR kan du spela in ett program medan du tittar på ett liveprogram, spela in två program samtidigt eller titta på ett inspelat program medan du spelar in ett annat. 120 GB hårddisk lagrar upp till 90 timmars digital digital-TV eller 20 timmars HDTV.

Cox DVR

Om du inte vill hantera två digitalboxar för din TV eller inte är tekniskt kunnig kan du hyra en DVR-aktiverad digitalbox från Cox för $ 9,95 per månad vid tidpunkten för publiceringen. DVR-tjänster är tillgängliga från Cox för ett tillägg på $ 3,75 per månad.