Hur laddar jag ner uppdateringar för Kindle

Som alla datorer kommer din Kindle att kräva enstaka programuppdateringar. Dessa uppdateringar tjänar en mängd olika syften; de kan fixa buggar, lägga till nya funktioner eller förbättra befintliga funktioner. Amazon driver inte uppdateringar till de flesta Kindle-enheter. För Kindle Fire-modeller kan du ladda ner uppdateringar automatiskt, men du kan också använda uppdateringar manuellt på samma sätt som för alla andra Kindle-modeller. Du behöver bara tillgång till en dator och Kindles USB-kabel.

Automatisk nedladdning (endast Kindle Fire)

Steg 1

Aktivera menyn genom att dra fingret nedåt på skärmen.

Steg 2

Tryck på "Mer" och sedan på "Enhet" följt av "Om" för att se programversionen. Om versionen är tidigare än den nuvarande versionen har du en uppdatering att ladda ner.

Steg 3

Aktivera Wi-Fi och anslut till ett nätverk.

Tryck på knappen "Synkronisera" för att automatiskt ladda ner korrigeringsfilen.

Hämta uppdateringen manuellt

Steg 1

Välj "Meny" och sedan "Inställningar" på din Kindle. Du ser versionen av programvaran längst ner på skärmen. Om versionen på din Kindle skiljer sig från den aktuella programversionen som listas på Amazon måste du installera uppdateringen.

Steg 2

Gå till sidan Ladda ner uppdateringar för din Kindle-modell (se Resurser).

Steg 3

Välj nedladdningslänken och spara filen på din dator.

Steg 4

Anslut din Kindle till datorns USB-port.

Steg 5

Dra den nedladdade filen från din dator till Kindle-enheten på datorns skrivbord. Lämna inte filen i någon av katalogerna i Kindle-enheten.

Steg 6

Mata ut din Kindle från din dator och slå på den.

Tryck på "Meny", sedan "Inställningar", sedan "Meny" och välj sedan "Uppdatera din Kindle." På Kindle Fire trycker du på "Mer", sedan "Enhet", sedan "Om" och sedan på "Uppdatera din Kindle". Bekräfta att du vill uppdatera din Kindle för att starta uppdateringen.