Hur man gör en Facebook-profil helt offentlig

Med Facebooks taggning, tidslinje och sekretessinställningar kan du lägga till anpassat skydd till din profil som inte automatiskt upprättas vid kontoinställningen. Du kan till exempel begränsa dina inläggs synlighet till dina närmaste vänner, kräva inloggningsgodkännande innan någon enhet kan komma åt ditt Facebook-konto och blockera specifika användare från att begära dig som vän. Att ta bort dessa sekretessbegränsningar gör din profil helt offentlig för alla Facebook-besökare.

Lossa sekretessinställningar

Ta bort alla etablerade sekretessbegränsningar på ditt Facebook-kontos sida för sekretessinställningar. Klicka på kugghjulsikonen och klicka på "Sekretessinställningar". Ändra sedan synlighetsinställningarna för framtida inlägg, sökning av e-postadress och telefonsökning till Offentlig, klicka på den blå länken bredvid varje alternativ för att redigera den. Ställ in din vänbegäran till Alla och se till att sökmotorn som länkar till din tidslinje är inställd på På.

Minska säkerheten

Ta bort ytterligare inläggsbegränsningar på sidan "Tidslinje och märkning". Klicka på "Tidslinje och märkning" i menyn till vänster. I "Vem kan lägga till saker i min tidslinje?" gör det möjligt för vänner att posta till din tidslinje och inaktivera godkännanden för inlägg som du är taggade i. I "Vem kan se saker på min tidslinje?" ställa in synligheten för andras inlägg till din tidslinje för alla. Stäng av granskning av taggar i avsnittet "Hur kan jag hantera taggar" och ändra de två inställningarna för synlighet för taggning till Alla.