Så här laddar du en podcast på en MP3-spelare utan att använda iTunes

Medan iTunes gör det enkelt att ladda dina podcaster på din iPod, är programmet inte kompatibelt med MP3-spelare som inte är Apple. Som sådan kan du skrapa huvudet och försöka lista ut hur du får podcastfilerna på din MP3-spelare. Även om du använde iTunes för att ladda ner podcasts kan du fortfarande överföra dem till din MP3-spelare genom att ansluta enheten till din Windows-dator. När du är ansluten är överföring en enkel fråga om att dra och släppa dina podcastfiler till rätt plats.

Steg 1

Ladda ner podcasten som vanligt och notera nedladdningens plats. Anslut din MP3-spelare till din dator via USB. Din dator känner igen din MP3-spelare som en extern enhet.

Steg 2

Öppna Windows Explorer. I skrivbordsläge klickar du på filmappikonen i Utforskaren i aktivitetsfältet. Klicka på "Dator" i navigeringspanelen och dubbelklicka på din MP3-spelare från Windows-listan över enheter för att öppna den.

Steg 3

Leta reda på och öppna rätt mapp på din MP3-spelare. Det kan ha titeln "musik", "MP3" eller något liknande. Se enhetens handbok för den specifika mapp du lägger till MP3-filer till om du är osäker.

Steg 4

Högerklicka på aktivitetsfältets Windows Explorer-ikon och välj "File Explorer" för att öppna ett nytt Windows Explorer-fönster. I det här fönstret navigerar du till mappen som innehåller din podcast.

Klicka på din podcast MP3-fil för att välja den. Dra podcastfilen över till det andra Windows Explorer-fönstret som är öppet för din MP3-spelare och släpp markören. Vänta medan filen överförs. När överföringen är klar högerklickar du på ikonen "Säker borttagning av maskinvara och mata ut media" i Windows-systemfönstret. Välj alternativet "Ta bort USB-enhet".