Hur man återansluter en glömd Bluetooth-enhet på en iPad

IPad levereras med Bluetooth-anslutning, så att du kan ansluta till headset, tangentbord och andra Bluetooth-kompatibla enheter. Denna anslutning gör iPad användbar i många inställningar, eftersom den har funktioner som liknar en bärbar dator. När en enhet är ansluten till iPad via Bluetooth, visas ett alternativ för att glömma anslutningen. När anslutningen är bortglömd måste du ansluta Bluetooth-enheten till iPad igen.

Steg 1

Tryck på ikonen "Inställningar" på startskärmen och välj "Allmänt" i den vänstra menyn.

Steg 2

Tryck på "Bluetooth" i den högra panelen för att öppna "Bluetooth" -panelen.

Steg 3

Tryck på "Av" bredvid "Bluetooth" för att slå på Bluetooth, om det inte redan är på. IPaden börjar söka efter tillgängliga Bluetooth-enheter.

Steg 4

Aktivera parningsläge på enheten som du ansluter till iPad. Varje enhet har en annan metod för att aktivera parningsläge, men många har en dedikerad knapp, till exempel strömbrytaren, som du måste hålla ned i flera sekunder för att placera enheten i parningsläge. Enhetens namn visas under "Enheter" när den upptäcks av iPad.

Steg 5

Tryck på enhetens namn för att ansluta den till iPad.

Ange enhetens lösenord när iPad uppmanas om enheten kräver ett lösenord. Lösenordinformation levereras med enheten du ansluter till iPad, eller iPad ger dig det lösenord du behöver ange på enheten.