SquareTrade Utökad garanti för Kindle och Fire-surfplattor

Behöver du verkligen en utökad garanti för Kindle e-läsare och Kindle Fire-surfplattor utöver standardgarantin på ett år som kommer med köp av de flesta Kindle-enheter från Amazon.

För att besvara denna fråga måste vi förstå vad som faktiskt täcks av Amazons ett års garanti på Kindle-enheter och utforska om något ytterligare skydd utöver Amazons ett års Kindle och Kindle Fire Warranty är nödvändigt.

Amazons Kindle Garanti

Generellt ger Amazon en 12 månaders garanti för nästan alla Kindle e-läsare och Kindle Fire-enheter. Det måste klargöras att garantin som erbjuds av Amazon är en begränsad garanti som i princip täcker din Kindle-enhet för tillverkningsfel.

Om din Kindle Fire Tablet eller Kindle e-Reader utvecklar ett problem inom de första 12 månaderna från köpet kommer Amazon att antingen reparera eller ersätta din enhet med en helt ny enhet eller en renoverad enhet så länge problemet kan hänföras till en tillverkningsfel.

Det framgår ovanifrån att oavsiktlig skada på grund av droppar, vattenskador eller andra skäl inte täcks av den begränsade Kindle Fire Warranty från Amazon.

Obs! Den 12 månaders begränsade garantin gäller inte den populära $ 50 Kindle Fire-surfplattan, som endast täcks av en 90-dagars begränsad garanti från Amazon.

Fyrkantig handelsgaranti och skyddsplan för Kindle

SquareTrades utökade garanti för Kindle e-läsare och Kindle Fire-surfplattor erbjuder ett billigt sätt att täcka dina Kindle-enheter mot oavsiktliga skador.

Jämfört med andra garantier påstår SquareTrade att vara cirka 40% billigare, SquareTrade-skyddsplaner för Kindle Fire-surfplattor och Kindle e-Readers är attraktivt prissatta till $ 9, 99 / år, $ 16 för två år, och en mycket rimlig $ 22 håller din Kindle-enhet försäkrad för en kik 3 år.

Bortsett från pris, vad som verkligen får SquareTrade att sticka ut mot konkurrensen är tydligheten i dess villkor och det enorma rykte som SquareTrade åtnjuter med sina nöjda kunder, vilket bevisas av över 45 000 recensioner på Amazon.

Obs: Priserna kan variera beroende på försäljning / erbjudanden (Kontrollera aktuella priser hos Amazon).

Vad som omfattas av Square Trade-utökad garanti

SquareTrade Utökad garanti och skyddsplan för Kindle och Kindle Fire-tabletter täcker dig mot följande.

1. Oavsiktliga droppar: Det är inte ovanligt att användare hamnar med sprickade skärmar och skador på interna komponenter i en enhet, till följd av oavsiktliga droppar.

2. Vattenskador: Även om det inte är så vanligt som droppar, beror den näst största orsaken till skador på surfplattor, telefoner och e-läsare på spill och vätskeutsläpp på surfplattor och telefoner som kan hända på grund av den vanligaste vanan eller behovet av multitasking - Äta eller dricka när du interagerar med en telefon eller surfplatta.

3. Full vattenfördjupning: Det verkar vara en mycket sällsynt händelse, såvida du inte råkar arbeta i närheten av vatten eller sluta släppa din Kindle-enhet i badkaret. Full nedsänkning av vattnet kan leda till totala skador på enheten.

4. Fel i antenn / laddningsport: Du är täckt om den dåliga WiFi-mottagningen på din enhet beror på ett problem med antennen eller om du har problem när du laddar enheten på grund av problem med laddningsporten.

5. Fel på pekskärmen: Alla problem eller funktionsfel på pekskärmen som gör enheten obrukbar täcks av SquareTrade.

6. Batterifel - Om batteriet på din Kindle-enhet inte kan hålla laddningen eller tappas för snabbt täcks du av Square Trade: s garanti och skyddsplan för Kindle.

7. Mekaniska och elektriska problem - Fyrkantig handelsgaranti skyddar dig om din Kindle Fire Tablet eller Kindle e-Reader utvecklar problem på skärmen, knapparna eller interna komponenterna efter Amazons begränsade garanti på ett år.

8. Bra täckning - SquareTrade utökad garanti betalar för 100% av kostnaden för delar och arbetskraft utan absolut några avdragsgilla eller dolda avgifter. Det betalar också kostnaden för frakt av din enhet båda sätten.

SquareTrade-garanti Avbokning och återbetalningar

En attraktiv egenskap med SquareTrade Extended Warranty för Kindle-enheter är att du kan avbryta täckningen när som helst när du ändrar dig eller ser inget stort värde på att betala för en utökad garanti.

Om du avbryter täckningen inom de första 90 dagarna får du full återbetalning. Efter denna period kommer SquareTrade att returnera alla oanvända delar av skyddsplanen på ett pro-baserat sätt.

Till exempel får du 50% av dina pengar tillbaka om du bestämmer dig för att avbryta en tvåårig skyddsplan för din Kindle Fire Tablet efter 12 månader utan krav.

Vad som inte täcks av SquareTrade-garanti

SquareTrade Garanti och skyddsplan för Kindle e-läsare och Kindle Fire tabletter ger inte täckning om din enhet går förlorad, stulen eller skadad på grund av missbruk.

Efter att ha letat efter information om detta ämne upptäckte vi att SqureTrade inte täcker stöld för att hålla kostnaden för garantin konkurrenskraftig.

SquareTrade-garanti för Kindle och Fire-surfplattor: Tillgänglighet

Du kan bara SquareTrade-garanti för Kindle E-Readers och Kindle Fire-surfplattor från Amazon. Garantin eller skyddet för Kindle och Kindle Fire-tabletter är vanligtvis tillgängliga i termer som sträcker sig från 1 till 3 år.

  • 2 års skyddsplan plus olycksskydd för Kindle Paperwhite
  • 2 års skyddsplan plus olycksskydd för Kindle Fire HD8 Tablet

Slutsats

Om du letar efter en utökad garanti är det mycket meningsfullt att gå för SquareTrade med tanke på dess solida rykte, transparenta affärsmodell och den typ av täckning som den erbjuder till konkurrenskraftiga priser.

Om du är osäker på om du ska köpa en utökad garanti eller inte, måste du ta en titt på ditt förflutna och se om det finns händelser med skador på enheter på grund av bidragande faktorer som - trägolv, stor familj, utomhusbruk och barn med massor av energi.

Ett annat sätt att titta på detta skulle vara att gå igenom kostnaden för enheten och utvärdera påverkan på din ekonomi om en enhet av misstag skadas och du måste byta ut den.