Hur man döljer en vän från en annan på Facebook

Facebook gör det enkelt att hindra människor från att se alla dina vänner, men finns det ett sätt att dölja en vän från en annan på Facebook? Låt oss gå vidare och ta reda på det.

Dölj en vän från en annan på Facebook

I allmänhet, när du blivit en vän med någon på Facebook, kommer den andra personen att kunna se alla dina vänner.

Men du kanske stöter på en situation där du kanske vill vara vänner med två personer på Facebook utan att de kan se varandra i din lista över Facebook-vänner.

En sådan situation kan uppstå om dessa två individer just har separerat eller utvecklat allvarliga skillnader mellan dem.

Tyvärr finns det inget alternativ i Facebook att förhindra att två personer ser varandra, medan de fortfarande kan se alla dina andra vänner.

Därför tillhandahåller vi nedan en lösning som får jobbet gjort genom att förhindra att dessa två personer kan se dina Facebook-vänner.

Dölj en vän från en annan på Facebook

Som nämnts ovan är detta en lösning som döljer dessa två individer från varandra, eftersom båda inte kan se dina Facebook-vänner.

1. Logga in på ditt Facebook-konto på en dator.

2. När du är inloggad klickar du på ditt namn och klickar sedan på fliken Vänner.

3. Klicka på pennikonen> Redigera sekretess på sidan Vänner.

4. I avsnittet Redigera sekretess klickar du på nedåtpilsikonen längst upp till höger i "Vem kan se din vännerlista" och klicka på alternativet Anpassad i rullgardinsmenyn.

5. På nästa skärm skriver du namnen på de två individerna som du vill dölja för varandra i Dela inte med avsnittet.

6. Klicka på Spara ändringar för att spara den här inställningen i ditt Facebook-konto.

Efter detta kommer båda dessa personer inte att kunna se dina Facebook-vänner och det är för närvarande det enda sättet att dölja en vän från en annan på Facebook.

Förutom dessa två individer kan dina andra vänner se alla dina vänner på Facebook.