Så här lägger du till en forskarskola i din Facebook-profil

Som Facebook-användare kan du lägga till kategorier av personlig information till din tidslinje. En sådan kategori är "Arbete och utbildning." Här kan du lägga till information om dina nuvarande och tidigare jobb, skolor som du har gått eller går och vilka examina du har fått. För att lägga till din forskarskola på din Facebook-tidslinje, redigera din grundläggande personliga information.

Steg 1

Besök Facebook-webbplatsen och logga in på ditt Facebook-konto.

Steg 2

Klicka på ditt namn högst upp på skärmen för att se din tidslinje.

Steg 3

Klicka på knappen "Uppdatera information" längst ner på ditt försättsfoto.

Steg 4

Klicka på knappen "Redigera" i kategorin "Arbete och utbildning". Om du tidigare har lagt till andra skolor - till exempel en grundskola - listas de i avsnittet.

Steg 5

Skriv namnet på din forskarskola i "Var gick du på college?" rutan ovanför alla andra skolor som du redan har listat och klicka på namnet på din högskola när den visas.

Steg 6

Välj alternativet "Graduate School" längst ner och lägg sedan till önskad ytterligare information i de angivna fälten. Dina alternativ är tidsperiod, examensstatus, beskrivning och koncentrationer.

Klicka på "Lägg till skola" för att lägga till forskarskolan till din Facebook-tidslinje. Din tidslinje visar dina skolor i rätt ordning enligt den tidsperiod du angav för varje skola.