Hur man överför en iPhone-kalender till Outlook

För att överföra din iPhone-kalender till Outlook, konfigurera iPhone för att synkronisera med din Outlook-klient med iTunes eller iCloud. När du har konfigurerat synkronisering med iCloud överför iPhone automatiskt din iPhone-kalender till din Outlook-kalender över luften. Du kan också använda iTunes för att överföra dina iPhone-kalenderdata till Outlook. I iTunes kan du välja alla kalendrar eller specifika kalendrar som ska synkroniseras mellan Outlook och iPhone. Du behöver inte synkronisera e-post och kontakter samtidigt när du använder iTunes. Du kan bara synkronisera kalendrar.

ITunes

Steg 1

Anslut iPhone till datorn med iPhone USB-kabeln. ITunes startar på datorn. Om iTunes inte startar automatiskt startar du programmet.

Steg 2

Klicka på "Enheter" och klicka sedan på namnet på iPhone.

Steg 3

Klicka på fliken "Info" för att öppna informationsskärmen.

Steg 4

Klicka på kryssrutan framför ”Synkronisera kalendrar med” i avsnittet Kalendrar på informationssidan.

Steg 5

Klicka på listrutan ”Synkronisera kalendrar med” och klicka sedan på alternativet “Outlook” för att ställa in synkronisering med Outlook.

Steg 6

Klicka på "Alla kalendrar" för att synkronisera alla dina kalendrar, eller klicka på "Välj kalendrar" och klicka sedan på varje kalender som ska överföras.

Klicka på "Apply".

ICloud

Steg 1

Ladda ner och installera iCloud Control Panel (länk i Resources) om du inte redan har den. Starta iCloud-kontrollpanelen på datorn.

Steg 2

Markera kryssrutan framför alternativet "E-post, kontakter, kalendrar och uppgifter".

Klicka på "Apply" för att iCloud automatiskt ska synkronisera iPhone med din Outlook-kalender, kontakter, e-post och uppgifter.