Samsung betalar säkerhet och hur man använder

Samsung släppte sina spännande nya telefoner Samsung Galaxy S6 och S6 Edge den 1 mars i Barcelona och tillkännagav också sin kommande telefonbetalningsfunktion, Samsung Pay.

Detta nya telefonbetalningssystem är Samsungs sätt att komma ens eller före Apple Pay som avslöjades av Apple i september tillsammans med iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Samsung Pay väntas släppas någon gång sommaren 2015.

Kort acceptans

Samsung Pay accepterar ett stort antal kort, enligt Samsung fungerar det med 30 miljoner återförsäljare över hela världen eller 90% av detaljisterna jämfört med NFC som bara arbetar med 10% av återförsäljare.

Detta tar Samsung långt framför Apple Pay som bara arbetar med 3% av återförsäljarna. Samsung Pay arbetar med Visa, MasterCard, American Express, Bank of America, Citi, JP Morgan Chase och det använder också NFC.

Använda Samsung Pay

Genom att gå med demonstrationsfilmerna är Samsung-betalt verkligen lätt att använda.

  1. Öppna bara Samsung Pay-appen och skanna in dina kreditkort. Du kan också ange dina kreditkortsuppgifter manuellt.
  2. När det är dags att betala, dra upp tummen från skärmens undersida. Detta tar upp korten som du skannade i steg 1.
  3. Välj kortet som du vill använda och tryck fingret till fingeravtryckssensorn. Tryck sedan på telefonen till magnetkortswiper och låt transaktionen slutföras.
  4. Du kommer omedelbart att få bekräftelse och transaktionsinformation i ditt aviseringsområde.
  5. Samsung-betal-appen skapar en signal som känns igen av både gamla kortsvep och nya kortterminaler som sömlöst låter dig betala för köp med din Samsung-telefon på de flesta platser.

Samsung Pay Security

Samsung Pay är baserat på Magnetic Secure Transaction Technology (MST), som förvärvades av Samsung genom förvärvet av LoopPay i februari 2015. Enligt LoopPay är MST-tekniken säker och stöds av 90% av amerikanska återförsäljare som använder Magnetic Strip Tech på deras försäljningsställeterminaler (POS).

Som ni ser ovanifrån måste transaktionen slutföras inom några sekunder och detta inleds oftast av användaren, som behöver komma åt kortet på sin Samsung-telefon genom att verifiera med sitt fingeravtryck.

Det bästa med Samsung Pay är en process som kallas tokenization som ytterligare förbättrar den totala säkerheten för din betalningsinformation. Enkelt uttryckt bäddar Samsung Pay-appen in dina data i ett säkert token som POS-läsarna har åtkomst till istället för dina faktiska kortinformation. Detta säkerställer att dina data alltid är skyddade från potentiella hackare och missbruk av någon.

Enligt Samsung lagras dina data heller aldrig på enheten - Detta spikar allt!