Hur man lägger till musik i en Apple iPod Nano

Din Apple iPod nano är värdelös som musikspelare om du inte vet hur du överför musik till enheten. Du kan lägga till musik på din iPod nano på ett av två sätt. Om din iPod är inställd på att synkroniseras automatiskt med iTunes överför iTunes automatiskt musik från biblioteket när din iPod nano är ansluten. Om du har ställt in din nano för manuell hantering måste du själv lägga till låtarna.

Steg 1

Öppna iTunes. Klicka på "File" och klicka sedan på "Add File to Library" eller "Add Folder to Library", beroende på om du vill importera en enda musikfil eller en mapp full med musikfiler.

Steg 2

Navigera till din musikplats i popup-fönstret, välj filen eller mappen och klicka på "OK". iTunes importerar din musik.

Steg 3

Anslut din iPod nano till din dator med den medföljande USB-kabeln. Om din iPod är inställd på att synkroniseras automatiskt, lägger iTunes till musiken i din nano. Om inte, måste du lägga till musiken manuellt.

Steg 4

Klicka på "Musik" i den vänstra panelen. Leta reda på musiken du vill lägga till iPod nano.

Steg 5

Klicka och dra musikfilen eller filerna till iPod nano-ikonen under "Enheter". Om du vill välja flera filer håller du "Ctrl" -tangenten medan du klickar på låtar och drar sedan filerna till iPod nano-ikonen.

Klicka på ikonen "Mata ut" bredvid "iPod nano" i listan "Enheter" för att säkert ta bort nano.