Hur man ändrar utseendet och färgen på Yahoo-inkorgsposter

Under 2013 introducerade Yahoo en omfattande översyn av Yahoo Mail, och med det möjligheten för användare att anpassa utseendet och färgschemat för sina inkorgar. Introduktionen av teman var det viktigaste tillskottet eftersom bakgrundsalternativen inte bara innehöll solida färger utan också fotografier. Ingen inkorg behöver vara tråkig längre.

Hitta rätt tema

Det viktigaste sättet att ändra utseendet på Yahoo Mail är att ställa in ett tema. För att välja ett nytt tema, gå till din inkorg och håll musen över kugghjulsikonen i det övre högra hörnet och klicka sedan på "Teman". Du får ett popup-fönster som visar flera fotografiska teman, men om du föredrar enfärgade kan du hitta dem genom att bläddra ner till botten. Ditt nya tema kommer inte bara att ändra bakgrunden utan också utseendet på knappar och ikoner.

Ändra textdensitet

Ett annat sätt att ändra Mails utseende är att justera hur texten visas. Genom att hålla muspekaren över kugghjulsikonen igen, kan du välja "Inställningar" och sedan "Visa e-post" från det resulterande popup-fönstret där du kommer att se ett antal alternativ. Den ena kallas "Meddelandedensitet", så att du kan ställa in hur tätt eller löst ämnesraderna är packade på skärmen.