Hur man inaktiverar Netflix på Sony

Netflix gör sin Internet-streamingtjänst för filmer och TV-program tillgänglig på din Sony-enhet, men du kan inaktivera den här tjänsten när du behöver. Om du till exempel har ett nytt Netflix-konto som du vill använda eller om du inte längre har ett Netflix-medlemskap kan du ta bort data så att du rensar bort den gamla informationen. Använd inställningarna på din Sony Google TV, Sony Blu-ray eller Sony PlayStation 3 för att inaktivera Netflix på din enhet.

Sony Google TV och Sony Blu-ray

Steg 1

Slå på din Sony-enhet och tryck på "Hem" -knappen på fjärrkontrollen för att navigera till Google TV-startskärmen.

Steg 2

Välj "Alla appar | Inställningar | Program | Hantera program" på din TV med fjärrkontrollen. Tryck på riktningspilen för att hitta Netflix och välj det här alternativet.

Steg 3

Välj "Rensa data" och välj "OK" för att rensa dina Netflix-inställningar på Sony.

Steg 4

Ta upp Netflix på din TV och tryck på pilarna på fjärrkontrollen i följande ordning: Upp, Upp, Ned, Ned, Vänster, Höger, Vänster, Höger, Upp, Upp, Upp, Upp.

Välj alternativet "Inaktivera" för att logga ut från Netflix och avsluta inaktiveringen av ditt konto.

Sony PlayStation 3

Steg 1

Ta upp PS3-startskärmen på din Sony PlayStation 3 och använd din handkontroll för att navigera till området TV / Video Services. Välj "Netflix" i listan med alternativ.

Steg 2

Tryck på "X" -knappen på kontrollenheten och håll omedelbart ned både "Start" och "Select" -knapparna. Släpp inte knapparna förrän du ser "Vill du återställa dina Netflix-inställningar och registrera dig igen?" meddelande.

Välj "Ja" för att starta avaktiveringsprocessen.