Hur du får dina Android-telefons meddelanden att se ut som en iPhone

Nästan allt går när du använder Android - även om ditt slutmål är att få din Android-telefon att se ut som en iPhone. Flera utvecklare har skapat SMS-appar som ser ut och till och med beter sig som en iPhone. Eftersom Android Messaging-appen inte stöder teman måste du använda ett SMS-ersättningsapp för att använda ett iPhone-liknande textmeddelandetema. Meddelandeersättningar installeras enkelt och kommer från Google Play-butiken - så du behöver inte göra någon form av programvaruändringar för att ändra din standardapp för sms.

Steg 1

Välj SMS-applikationen du föredrar att använda. Go SMS Pro och Handcent är båda gratis och låter dig ändra ditt tema med ett ögonblick. iPhone-meddelanden och Hi SMS är båda fristående applikationer som efterliknar utseendet på texter på iPhone utan att erbjuda några ytterligare teman. (Länkar i resurser.)

Steg 2

Installera appen från Google Play Butik. Du behöver inte root-åtkomst för att installera dessa applikationer. De öppnas som alla andra applikationer när installationen är klar.

Steg 3

Inaktivera aviseringar i inställningarna för Androids standardapp för meddelanden. Detta hindrar dig från att få dubbla aviseringar från både din ursprungliga app och din ersättningsapplikation. Du kan inte ta bort meddelandeprogrammet från din telefon.

Steg 4

Ladda ner ett iPhone SMS-tema för din SMS-ersättningsapp, om du väljer att gå med Go SMS Pro eller Handcent. Om du vill ha meddelanden som liknar iOS 6 är temat "GO SMS Pro Iphone Theme" gratis och härmar utseendet på iOS 6-textmeddelanden. Om du vill ha ett tema som ser ut som iOS 7-meddelanden, överväga premiumtemat "iOS 7 iPhone Go SMS-tema." Handcent erbjuder ett iOS 7-tema som heter "Handcent 5 Skin iOS7." Dessa teman är alla tillgängliga från Google Play-butiken; du installerar dem som alla andra appar genom att klicka på knappen "Installera". (Länkar i resurser.)

Öppna ditt SMS-program och ställ in de teman (om tillämpligt) och aviseringsinställningar som du föredrar. Appar erbjuder samma grundinställningar, som aviseringar; de flesta erbjuder också popup-aviseringsinställningar. Avancerade inställningar, som sekretesslägen och skicka schemalagt SMS, varierar mellan applikationer. Spela runt för att se vad som fungerar bäst för dig.