Hur man överför låtar från en Sony Walkman till en dator

Sony Walkman mediaspelare, först tillgänglig 1979, moderna versioner av den lagrade enheten finns kvar för musikälskare idag. Med dagens Walkman behöver du inte någon egen programvara för att överföra låtar till och från enheten. Sony rekommenderar att du använder Windows Media Player, som redan är installerat på de flesta datorer, för sång- och mediehantering. Om du behöver göra lite mer utrymme på Walkman för lite nytt innehåll kan du snabbt överföra låtar från spelaren tillbaka till din dator. Om du inte har Windows Media Player överför du låtar via Windows-datorns meny.

Windows mediaspelare

Steg 1

Anslut Sony Walkman till din dator med en USB-kabel. Din spelare kan ha levererats med en USB-kabel i paketet.

Steg 2

Klicka på Start-knappen, "Alla program" och sedan "Windows Media Player".

Steg 3

Klicka på fliken "Synkronisera". Windows Media Player känner igen Walkman och skapar en lista över de låtar som är lagrade på enheten. Det kan ta några minuter om du har en stor mängd innehåll på spelaren.

Steg 4

Högerklicka på en låt som du vill överföra, klicka på "Lägg till i synkroniseringslista" och välj "Synkronisera". Alternativt kan du dra låtar från synkroniseringslistan till listfönstret till vänster och välja "Synkronisera".

Koppla bort Walkman från datorn när synkroniseringen är klar.

Datormeny

Steg 1

Anslut din Walkman till datorn via USB-kabel. Vänta tills datorn känner igen enheten.

Steg 2

Klicka på Start-knappen och sedan på "Dator".

Steg 3

Dubbelklicka på Sony Walkman-ikonen under "Enheter med flyttbar lagring." Du ser en lista med all musik på enheten.

Steg 4

Dubbelklicka på albummappen som innehåller musiken du vill överföra. Musik som inte ingår i ett album finns inte i en mapp.

Steg 5

Dra och släpp låtar från Walkman-menyn till valfri plats på din dator, till exempel musikmappen eller skrivbordet. Alternativt kan du högerklicka på en låt, välja "Klipp ut" och sedan välja "Klistra in" där du vill kopiera musiken.

Koppla bort spelaren när överföringen är klar.