Konstiga iOS-appar som människor faktiskt laddar ner

Här är några konstiga iOS-appar som människor faktiskt laddar ner. De flesta av dessa appar är gratis, vilket innebär att du också laddar ner dem för att kolla in din reaktion och hänvisa dem till dina vänner, om du tycker att någon av dessa appar är roliga, intressanta eller till och med motbjudande nog för att förtjänar ett omnämnande.

1. Bristlr

Bristlr App förbinder skäggiga killar från hela världen med människor som älskar skägg.

Skaparen av den här appen hävdar att det finns många människor med skägg som gillar att få dem strokade och att det finns många som inte har skägg, men skulle vilja stryka dem.

Appen har också ett skäggklassificeringsalternativ så att du kan upptäcka hur ett skägg jämförs med andra.

2. Kör och kissa

Bli inte vilseledd av dess roliga och bra för ingenting som låter namn. "Run and Pee" kan vara en ganska användbar app

Appen "Run and Pee" ger dig råd om de bästa tiderna för en kissa under en film och fyller också på vad du har missat under din tid för en kissa.

3. SimStapler av Freeverse

SimStapler-appen är för de mycket uttråkade människor som är så förlorade och uttråkade att de är villiga att spendera sin tid på att bara trycka på en häftapparat på skärmen.

Appen gör häftklang och efter varje tappning säger en brittisk kvinna: "Fantastiskt!" Gör det igen tio gånger till för att höra Splendid på engelska!

Du kan fortsätta med detta för alltid och alltid tills du blir trött på att höra "Splendid" i en brittisk accent.

4. Confessio

Denna app påstår sig hjälpa dig att bli av med skuld var som helst och när som helst. Korsa bara för att låsa upp, välj dina synder och få omedelbar bot och absolution.

Bekännelse: En romersk-katolsk app

Även om det inte var tänkt att vara en del av den här listan, stötte vi på en verklig bekännelse-app som har fått viss officiell sanktion.

Appen påstår sig erbjuda anpassad undersökning av samvete baserat på ålder, kön och yrke, och erbjuder ett val av sju olika kontrarhandlingar.

5. Pimple Popper

Pimple Popper-appen låter dig ta itu med hudormar, vithåriga och fall av fullblåsta finnar på 8 olika ansikten (5 kvinnor och 3 män).

Appen lovar en realistisk klämrörelse med två fingrar med finnar som oser ... ooey, gooey godhet.

6. Fake-An-Excuse: Hangup nu!

Har du någonsin varit i de långa, tråkiga och aldrig slutade telefonsamtal?

Personen i andra änden vill bara inte lägga på och du kan inte heller lägga på på grund av möjligheten att kränka personen i andra änden.

Du kan säkert bero på Fake-An-Excuse-appen vid sådana stunder. Appen levereras med över 45 realistiska ljud som skulle hjälpa dig att gå ur telefonen på ett ögonblick.

Här är ett urval av de ursäkter som finns tillgängliga med den här appen.

  • Signalen bryts upp ...
  • Någon är här (bankar) ...
  • Någon är här (dörrklocka) ...
  • Jag kör…
  • Jag dras över ... (siren)
  • Bebisen gråter…

7. Honey It's Me!

Med den här appen kan du ställa in en vacker 22-årig sydkoreansk kvinnlig modell som heter Mina för att ringa dig upp till fyra gånger om dagen.

Mina kommer att vakna dig på morgonen med "sover du fortfarande?" påminna dig om att äta din frukost med "Tid för frukost!" och kom tillbaka på natten för att säga "God natt, söta drömmar."

Medan appen skapades för att hjälpa de ensamma i Korea, kan den potentiellt göra dig ensam på grund av en smart funktion i appen som belyser hur smärtsamt tyst din lägenhet har blivit efter att ditt samtal med Mina avslutats.

Den här appen är inte längre tillgänglig på iTunes men du kan titta på videon nedan.

7. Titta på söt tjej

Om Mina har lämnat dig ensam kan du ladda ner appen 'Watching Cute Girl' som specifikt skapades för att hjälpa de ensamma i Japan.

Denna app har en söt japansk tjej som kommer att titta på dig hela tiden, fnissar, uttrycker fraser och erbjuder att ge dig en kram.

Med appen kan du bli vänlig med "Titta på tjej" och interagera med henne.

Watching Girl kan uttrycka cirka 180 ansiktsuttryck och uttala oväntade ord då och då.

9. Spirit Story Box

'Spirit Story Box' påstår sig vara ett kommunikationsverktyg som är utformat för att ge sprit att generera meddelanden med flera eller flera ord till din iPhone.

Appen utvecklades av Ghost Hunters Roger Pingleton och Jill Beitz med hjälp av koncept från det globala medvetenhetsprojektet

Appen 'Spirit Story Box' hävdar att han tar upp förändringar i slumpmässigt elektriskt brus runt din iPhone och omvandlar dessa till ord med dess förprogrammerade ordförråd.

10. Håll på!

Om du har mer tid kan du ladda ner den här appen och se hur länge du kan hålla ned en knapp.

Appen har en timer som visar dina framsteg och lagrar dina bästa poäng. Du kan också tävla online och testa ditt tålamod mot spelare runt om i världen.