Vilka trådlösa routrar använder Time Warner?

Time Warner är ett kabelföretag som också erbjuder höghastighetsinternet och telefonservice över hela Amerika. Många kunder får rabatt på tjänster när de buntar eller prenumererar på kabel-tv-tjänster, telefontjänster och digital internettjänst med Time Warner. Time Warner Cables internettjänst heter Road Runner och ger kunderna ett effektivt sätt att komma åt e-post och internetinnehåll.

Road Runner

Time Warner Cable annonserar hög hastighet som den bästa funktionen i sin internettjänst. Precis som väglöparen som alltid flyr från Wily E. Coyote i de klassiska Warner Brothers karikatyrerna, har Time Warners Road Runner Internet-tjänst en snabb 15 Mbps anslutningshastighet. Företagets internettjänst körs på ett höghastighets kabelmodem som länkar enskilda datorer till Time Warners fiberoptiska / koaxiala kabelnätverk. Time Warner annonserar sin Road Runner Internet-tjänst som tre gånger snabbare än DSL och 100 gånger snabbare än uppringningstjänst. Anslutningen är alltid på vilket innebär att den inte kan avbrytas av telefonsamtal utan snarare kan både telefon- och internettjänsten användas samtidigt.

Road Runner-modem

Time Warner utfärdar speciella eMTA-kabelmodem till sina snabba Road Runner-internetabonnenter. Modemavgiften är inbyggd i kostnaden för månatlig internettjänst. Kunder betalar för att använda modemet men äger aldrig det. Time Warners kabelmodem är ihopkopplade med trådlösa routrar, vilket innebär att de tillåter användare att ansluta flera enheter som bärbara datorer, mp3-spelare, eReaders och andra Wi-Fi-aktiverade enheter till Internet via det installerade Road Runner-modemet och routern.

Ditt eget modem

Road Runner-abonnenter behöver inte använda Time Warners speciella kabelmodem / router. Om kunderna har ett eget eller ett föredraget kabelmodem till Time Warners varumärke kommer Road Runner Internet-tjänsten att fungera på kabelmodem AMBIT, Arris, CISCO, Motorola, NetGEAR, SA, SMC, TCE / RCA, Thomson och ZyXEL. Time Warner listar flera modeller inom var och en av de listade kabelmodemleverantörerna som kompatibla med Road Runner-tjänsten.

Road Runner Router

Time Warner Cable förser kunder med en trådlös router som en del av kostnaden för Road Runner Internet-tjänsten. Time Warner Cable-tekniker installerar routern och tar ibland ut en liten engångsinstallationsavgift. Efter installationen stöds Time Warner-kabelroutrar av teknisk personal. Time Warner-routern innehåller också inbyggd intelligent säkerhetsbrandvägg. Om du väljer att köpa en egen trådlös router för att ansluta ditt Road Runner-modem kommer du inte att kunna få teknisk support från Time Warner-personal om det skulle uppstå problem med din tjänst.