Jämförelse av International Verizon med AT&T Wireless

AT&T och Verizon Wireless är två av USA: s ledande mobiltelefontjänstleverantörer. Båda företagen erbjuder internationell telefontjänst som kunderna tycker passar deras behov. Om du försöker bestämma vilken operatör du ska gå med och du gör en hel del internationella resor, kan en jämförelse av deras funktioner och prisplaner hjälpa dig att bestämma vilken operatör som är bäst för dig.

AT&T internationella planer

AT&T har utvecklat ett antal globala partnerskap med internationella leverantörer av mobiltelefontjänster som gör det möjligt för dem att erbjuda internationella trådlösa bredbandsplaner till sina amerikanska kunder som ofta reser internationellt och inte vill använda internationella telefonkort. AT&T erbjuder ett antal internationella samtals- och datapaket som gör det möjligt för kunderna att välja om de bara vill vandra om de reser sällan utanför USA, pratar i Kanada eller Mexiko eller pratar eller har en dataplan för resor till Europa, Asien eller Mellanöstern. Öst, till exempel. Det senare är det dyraste av alternativen men kan vara användbart för dem som reser utanför USA, Kanada och Mexiko.

Verizon internationella planer

Verizon erbjuder inte internationella samtalsplaner som kunder kan köpa för en månadsavgift. Istället tar Verizon avgifter per minut beroende på i vilket land kunden ringer från. Medan många länder från Kanada, Guam och Mexiko till Israel, Indien och Japan täcks, varierar priserna från 69 cent per minut till 2,89 $ per minut. Verizon erbjuder två internationella dataplaner: bredbandsaccess och Verizon mobilt bredband. Planerna sträcker sig från $ 40 per månad för 50 MB användning till $ 60 per månad för 5 GB användning. Avgifter för aktivering, start och tidig uppsägning gäller också.

AT&T internationell täckning

AT & Ts styrka är dess internationella täckning. Kunder som köper en internationell dataplan kan använda speciella kort som de ansluter till sina bärbara datorer för att komma åt Internet och kan ringa samtal och skicka textmeddelanden till och från en stor lista över länder inklusive Albanien, Argentina, Barbados, Brasilien, Danmark, Egypten Frankrike, Tyskland, Hongkong, Indien, Japan, Saudiarabien, Sierra Leone och Zambia. AT&T: s online-reseguide hjälper kunderna att i förväg veta vilken typ av täckning AT&T erbjuder i alla dessa länder och andra och till vilken kostnad.

Verizon International täckning

Verizons internationella täckning är inte lika omfattande som AT & T. Verizon erbjuder täckning i totalt cirka 50 länder, medan AT&T erbjuder täckning till mer än 100 länder. Om din resa tar dig till ett land som omfattas av både AT&T och Verizon, kanske du tycker att det är fördelaktigt att följa med det flygbolag som erbjuder dig bästa priset. Men Mobile Broadband Review rekommenderar AT&T över Verizon för internationella dataplaner eftersom AT & T: s nätverk är GSM-baserat, vilket ofta används i andra länder, vilket resulterar i fler platser med snabbare 3G-hastighet.