Så här skickar du ett e-postmeddelande till icke avslöjade mottagare i Windows Live Mail

Ibland är ett grupp-e-postmeddelande det enklaste sättet att få ut information, oavsett om det har att göra med ditt företag eller ditt personliga liv. Du kanske planerar att skicka ett massmeddelande, men du vill inte att varje mottagare ska se de andra adresserna i e-postmeddelandet. I så fall vill du dölja adresserna eller skicka e-postmeddelandet till "Okända mottagare." Du kan göra detta i Windows Live Mail genom att skapa en post i din adressbok.

Skapa adressbokspost

Logga in på ditt Windows Live Mail-konto.

Välj "Verktyg" och sedan "Windows-kontakter" från menyn.

Välj "Ny kontakt".

Skriv "Undisclosed" i "First" -fältet och "Mottagare" i "Last" -fältet. Du kan också skriva in något som kommer att vara mer bekant för mottagarna så att de inte tror att din e-post är skräppost. Ett möjligt alternativ inkluderar ditt eget för- och efternamn. Detta är namnet mottagarna kommer att se.

Ange din e-postadress i fältet "E-post" och klicka på "OK".

Dölj mottagare

Logga in på ditt Windows Live-konto och starta ett nytt meddelande.

Klicka på "Till:" och välj posten "Okända mottagare" som du skapade i avsnitt 1. Klicka på "Till" igen.

Klicka på "Bcc :," som står för "Blind Carbon Copy." Välj "Visa" och sedan "Alla rubriker" från menyn om du inte ser alternativet "Bcc:".

Klicka på “OK” och välj vilka mottagare du vill få e-postmeddelandet. Om du anger varje e-postadress manuellt, separera varje mottagares adress med ett semikolon.

Skriv och skicka ditt meddelande. Alla adresser under fältet "Bcc:" kommer att döljas från andra mottagare.