Hur man ringer till någon som har blockerat ditt nummer på iPhone

I vår tidigare artikel hade vi behandlat Hur man hittar om någon har blockerat ditt nummer på iPhone. Låt oss den här gången titta på hur vi kan ringa någon som har blockerat ditt nummer på iPhone.

Ring någon som har blockerat ditt nummer på iPhone

Även om funktionen för att blockera samtal på iPhone är ganska användbar för att hantera skräppost och olägen samtal, kan den också användas i en mängd andra situationer i det dagliga livet.

Till exempel kan två individer ha ett allvarligt fall i sin relation, vilket leder till att en av dem blockerar den andras telefonnummer.

Det är också möjligt att funktionen för att blockera samtal på iPhone används orättvist. Till exempel kan någon som är skyldig dig pengar eller en tjänst hamna blockera ditt telefonnummer för att undvika dina samtal.

Därför hjälper den här artikeln att hjälpa människor i förtjänliga, äkta och brådskande situationer att kringgå iOS-blockeringsfunktionen och kontakta den andra parten.

Varning: Innan du ringer till någon som har blockerat ditt nummer

Innan du går vidare med stegen för att ringa någon som har blockerat ditt nummer, måste du vara medveten om att att ringa någon som har blockerat ditt telefonnummer kan få dig i problem.

Stegen för att ringa någon som har blockerat ditt nummer på iPhone ska endast användas i en nödsituation och i äkta situationer där det har blivit nödvändigt att ringa en person trots att han / hon har blockerat ditt nummer.

Vänligen respektera andras integritet och använd inte dessa steg för att trakassera, stör eller skräppost någon med oönskade samtal.

Steg för att ringa någon som har blockerat ditt nummer på iPhone

Du kan bli förvånad över att veta att funktionen för att blockera samtal på iPhone enkelt kan förbikopplas.

Allt som krävs för att komma igenom funktionen Samtalsblockering på iPhone är att dölja ditt uppringnings-ID på iPhone och ringa till personen som har blockerat ditt telefonnummer.

Eftersom ditt nummerpresentation är dold, kan inte din kontakts iPhone identifiera det inkommande telefonnumret och matcha det med det blockerade numret.

Följ stegen nedan för att ringa någon som har blockerat ditt nummer på iPhone.

1. Öppna Inställningar på din iPhone och tryck på Telefon.

2. På telefonskärmen klickar du på fliken Visa mitt nummerpresentation som finns under avsnittet "Samtal".

3. På nästa skärm, slå AV alternativet för Visa min uppringande-ID (se bild nedan)

När du har inaktiverat nummerpresentation på din iPhone, ring bara ett samtal till personen som har blockerat ditt telefonnummer.

Som nämnts tidigare kan din kontakts iPhone inte filtrera och blockera ditt telefonnummer den här gången (eftersom ditt nummerpresentation är dold).

Ditt samtal kommer enkelt att förbigå samtalsblocket och din kontakts iPhone börjar ringa.

Efter denna punkt beror allt på hur din kontakt svarar på samtal från okända nummer.

1. Det är möjligt att din kontakt kan svara på samtalet av nyfikenhet och ge dig en möjlighet att förklara situationen och förmedla ditt budskap.

2. Det är också möjligt att din kontakt kan ignorera samtalet, precis för att det verkar komma från en okänd samtal.

Om din kontakt inte svarar på samtal från okända nummer kan du prova att ringa din kontaktperson med en annan telefon. På så sätt kommer din kontakt att se ett telefonnummer och kan besluta att hämta samtalet.