Hur man vidarebefordrar meddelanden i WhatsApp

Populär meddelandetjänst WhatsApp gör det riktigt enkelt att vidarebefordra meddelanden till någon av dina individuella eller gruppkontakter. I den här artikeln hittar du stegen för att vidarebefordra WhatsApp-meddelanden på iPhone och Android-telefon.

Vidarebefordra meddelanden i WhatsApp

Meddelanden vidarebefordran-funktionen på WhatsApp erbjuder ett enkelt sätt att dela textmeddelanden, foton och videor med dina kontakter utan att använda mycket data.

Eftersom meddelanden vidarebefordras från WhatsApp-servrar, foton och videor som är kopplade till dessa meddelanden vidarebefordras snabbt utan att använda mycket av dina uppgifter.

WhatsApp gör det enkelt att välja Kontakter genom att visa dig de tre vanligaste kontakterna och låter dig välja flera mottagare att vidarebefordra meddelandet till.

Vidarebefordra WhatsApp-meddelanden på iPhone eller iPad

Kontrollera först att du har den senaste versionen av WhatsApp installerad på din iPhone och följ stegen nedan för att vidarebefordra WhatsApp-meddelandet på din iPhone eller iPad.

1. Öppna WhatsApp på din iPhone eller iPad.

2. Hitta meddelandet som du vill vidarebefordra.

3. Tryck sedan på och håll ned meddelandet tills du ser en liten meny ovanför meddelandet med alternativ som Vidarebefordra, Kopiera och andra. Klicka på alternativet Vidarebefordra (se bild nedan).

4. På nästa skärm klickar du på framåt-ikonen som du ser längst ner till vänster på skärmen (se bild nedan)

5. På nästa skärm kan du välja de kontakter som du vill vidarebefordra meddelandet till. Klicka på Kontakter som du vill vidarebefordra meddelandet till.

6. När du har valt Kontakter klickar du på länken Vidarebefordra längst ned till höger på skärmen för att vidarebefordra ditt meddelande till de valda kontakterna.

Obs: De vidarebefordrade meddelandena verkar komma från användaren som vidarebefordrar meddelandet, vidarebefordrade meddelanden från WhatsApp indikerar inte den ursprungliga avsändaren.

Vidarebefordra WhatsApp-meddelanden på Android-telefon eller surfplatta

Se till att du har den senaste versionen av WhatsApp på din Android-telefon och följ stegen nedan för att vidarebefordra WhatsApp-meddelande på din Android-telefon.

1. Öppna WhatsApp på din Android-telefon eller surfplatta

2. Leta reda på WhatsApp-meddelandet som du vill vidarebefordra.

3. Tryck sedan på och håll ned meddelandet tills du ser alternativen för att svara, vidarebefordra, kopiera och andra som visas högst upp på skärmen. Klicka på framåt-ikonen (se bild nedan).

4. På nästa skärm, klicka på Kontakter som du vill vidarebefordra meddelandet till och tryck på den gröna vidarebefordringsikonen som du ser längst ner till höger på skärmen.

5. WhatsApp-meddelandet kommer att vidarebefordras till de valda kontakterna