Så här återställer du iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Apple har gjort hemknapparna på iPhone 7 och iPhone 7 Plus-modeller inte klickbara. Detta innebär att du inte längre kan återställa iPhone 7 på gamla sätt. Låt oss ta en titt på hur du kan återställa hårddisken iPhone 7 och iPhone 7 Plus i frånvaro av en verklig Hem-knapp.

Hård återställning av iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Tidigare kan du hårt nollställa en iPhone genom att bara hålla ner ström- och hemknapparna i cirka 10 sekunder. Detta är emellertid inte längre möjligt i iPhone 7 och iPhone 7 plus telefoner, eftersom dessa modeller av iPhone inte har en verklig Hem-knapp.

Den fysiska hemknappen i iPhone 7 och iPhone 7 plus-telefoner har ersatts av en icke-klickbar virtuell hemknapp av olika skäl. En huvudfördel med denna förändring är att den förhindrar möjligheten att Home-knappen bryts ned eller slits ut på grund av överanvändning.

Hur som helst, låt oss ta en titt på hur du kan återställa iPhone 7 och iPhone 7 Plus-telefoner i fall de fastnar eller inte svarar.

Hård återställning av iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Följ nedan nedan för att återställa en iPhone 7 eller iPhone 7 plus-telefon, om den fastnar eller inte svarar.

1. Hitta först strömbrytaren (ON / OFF) och Volume Down-knapparna på din iPhone 7 eller iPhone 7 plus-enhet.

Som du kan se på bilden nedan finns Volym ned-knappen på vänster sida medan strömbrytaren är placerad längst upp till höger på iPhone (se bild nedan).

2. För att återställa iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, tryck och håll ned både strömbrytaren och volymknapparna samtidigt.

3. Fortsätt hålla ner både strömbrytare och volymknappar tills skärmen på iPhone blir mörk och du ser Apple-logotypen visas på skärmen på din iPhone.

4. Släpp både ström- och volymknapparna när du ser Apple-logotypen helt visas på skärmen på din iPhone.

Detta återställer hårt din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus och den bör nu börja fungera normalt igen.

Medan hård återställning är känd för att fixa en svarslös eller felaktig iPhone, måste du vara medveten om att en hård återställning orsakar en plötslig avstängning av pågående processer på en iPhone och detta kan resultera i korrupta filer på din enhet.

Därför bör du ta till hårt återställning endast när det blir nödvändigt och endast när din iPhone har blivit helt svarsfri och alla andra felsökningsmetoder har misslyckats.