Hur man kopierar filer från en DirecTV DVR till en bärbar dator

DirecTV digitala videobandspelare lagrar videofiler på sina hårddiskar i ett eget format. Men deras videoutgångar gör det enkelt för dig att överföra video till din bärbara dator. Allt du behöver göra är att ansluta dessa utgångar till en videoinspelningsenhet som är ansluten till din bärbara dator och du kan sedan spela in programmet direkt på din dator. Eftersom det finns ett antal videoinspelningsenheter som ansluts via USB behöver du inte en stationär dator för att göra detta - nästan vilken bärbar dator som helst kan spela in och spela in video.

Steg 1

Anslut USB-kontakten för videoinspelningsenheten till en öppen port på din bärbara dator.

Steg 2

Sätt i de röda och vita kontakterna på din analoga stereoanslutning i motsvarande färgkodade uttag märkta "Audio Out" eller "Audio Output" på baksidan av din DirecTV DVR.

Steg 3

Anslut den andra änden av ljudanslutningskabeln till de röda och vita ingångarna på din videoinspelningsenhet.

Steg 4

Sätt i en videokabel i din DirecTV DVRs videoutgång. Om både din DVR och din videoinspelningsenhet har en, använd en rund fyr-stifts S-videokabel för bästa anslutning och anslut den till porten märkt "S-Video" eller "S-Video Out." Om du inte kan använda en S-videokabel, använd en kompositvideokabel som ser ut som en ljudkabel men kan vara färgkodad gul. Anslut den till "Video Output" eller "Video Out" -uttaget på din DVR.

Steg 5

Anslut den andra änden av kabeln till videoingången på din inspelningsenhet.

Steg 6

Starta datorns videoinspelningsprogramvara.

Steg 7

Tryck på "Power" -knappen på din DVR-fjärrkontroll för att slå på den.

Steg 8

Tryck på fjärrkontrollens "List" -knapp för att visa listan över inspelade program i din DVR.

Steg 9

Bläddra ner till programmet som du vill överföra till din bärbara dator med upp- eller nedpilarna på fjärrkontrollens riktningsknapp.

Steg 10

Tryck på "Play" -knappen på fjärrkontrollen för att starta programmet.

Steg 11

Tryck på "Spela in" -knappen på din bärbara dators videoinspelningsprogram så snabbt som möjligt efter att programmet startat.

Tryck på "Stopp" -knappen på din bärbara dators videoinspelningsprogram så snart som möjligt efter att programmet är klart.