Hur man effektivt håller ett iPhone-batteri laddat

De nya iPhone 5 Lightning USB-kontakterna är utformade för att använda en trickle-charge-teknik för att förhindra överladdning av din iPhone. Även om detta förhindrar att din iPhone överladdas, och du kan lämna laddaren hela natten utan att försämra batteriet, skulle du med tiden få bättre resultat om du laddade din iPhone helt och sedan stängde av den. Du kan också justera ströminställningarna och konfigurera andra iPhone-inställningar så att du inte behöver ladda din iPhone så ofta och förlänga den tid du kan gå mellan laddningssessionerna.

Systeminställningar

Steg 1

Välj "Inställningar", "Allmänt" och "Programuppdatering." Installera alla tillgängliga uppdateringar. Uppdateringar kan hjälpa din iPhone att köra mer effektivt genom förbättrad energihantering och förbättringar av operativsystemet.

Steg 2

Tryck på "Inställningar", "Ljusstyrka och bakgrundsbild" och sänk skärmens ljusstyrka för att spara batteriets livslängd och förhindra behovet av kontinuerlig laddning. Dessutom kan du vrida reglaget för automatisk ljusstyrka till "På" för att spara batteritid.

Steg 3

Stäng av aviseringar du inte behöver. Tryck på "Inställningar" och "Meddelanden". Välj varje app i avsnittet In Notification Center som du inte behöver ta emot meddelanden från och vrid reglaget Notification Center till "Av".

Steg 4

Tryck på "Inställningar" och "E-post, kontakter, kalendrar." Välj "Hämta nya data" och vrid skjutreglaget Push Notifications till "Av". I avsnittet Hämta ställer du in aviseringar till ett högre intervall som var 30: e minut eller varje timme.

Steg 5

Välj "Inställningar", "Sekretess" och tryck på alternativet "Platsinställningar". Skjut reglaget för platstjänster till "Av" eller inaktivera endast applikationer som du inte behöver använda med platstjänster.

Steg 6

Aktivera flygplansläget när du sover, i ett område som inte kan ta emot samtal eller inte vill bli störd. Tryck på "Inställningar" och skjut reglaget för flygplansläge till "På".

Steg 7

Tryck på "Sleep / Wake" -knappen längst upp på telefonen för att låsa iPhone när den inte används. Detta skapar en effektivare användning av ditt iPhone-batteri eftersom iPhone inte använder så mycket ström när den inte används. Ställ in Autolås genom att trycka på "Inställningar", "Allmänt" och välja "Autolås". Ställ in ett alternativ för att automatiskt låsa din iPhone efter ett visst tidsintervall.

Steg 8

Tryck på "Inställningar" och välj alternativet "Wi-Fi". Skjut Wi-Fi-skjutreglaget till "Av" -läget när du inte använder en Wi-Fi-anslutning.

Välj appen "Inställningar" och tryck på "Bluetooth". Vrid Bluetooth-reglaget till "Av" om du inte använder några Bluetooth-aktiverade headset eller andra Bluetooth-enheter.

Laddningsmetoder

Steg 1

Anslut USB Lightning-adaptern till en Apple-nätadapter. Anslut adaptern till väggen och koppla ur iPhone när den är fulladdad. Tryck på hemknappen medan du är ansluten till laddaren för att kontrollera batteristatus.

Steg 2

Anslut din iPhone till en dator via USB-porten för att ladda när du använder din dator. Detta kan spara ström genom att använda USB-porten för att ladda iPhone. Koppla bort eventuella perifera USB-enheter för att öka laddningshastigheten.

Undvik att synkronisera eller använda enheten medan du laddar din iPhone. Detta kan resultera i mindre effektiva, längre laddningstider.

Underhålla batteriet

Steg 1

Ladda din iPhone helt tills den laddar 100 procent minst en gång per månad.

Steg 2

Koppla ur iPhone från laddaren och använd din iPhone tills den stängs av av sig själv.

Ladda iPhone för att slutföra en laddningscykel. Detta gör att du kan hålla elektronerna i batteriet aktiva och bibehålla batteriets effektivitet och effektivitet.