Hur du återställer Netflix

Om du har streamingproblem eller om du byter enhet kan det vara nödvändigt att återställa din Netflix. Det finns i princip tre sätt att göra detta. Att stänga av enheten och starta om den rensar ofta problemet. Om det inte fungerar fungerar vanligtvis att ta bort och installera om Netflix-appen, som på en dator, telefon eller surfplatta. Ett tredje alternativ är att inaktivera Netflix på din enhet och sedan aktivera den igen.

Inaktivera och återaktivera Netflix på en enhet

Logga in på Netflix från din dator och välj din profil. Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet och välj "Konto" i rullgardinsmenyn. Detta tar dig till en sida med din kontoinformation och senaste streamingaktivitet.

Klicka på länken "Hantera Netflix-klara enheter och datorer" som finns ungefär halvvägs på kontosidan.

Klicka på länken "Inaktivera" längst till höger på varje listad enhet. Detta stoppar möjligheten att strömma filmer på enheten.

Välj alternativet "Aktivera en enhet". Sidan ber dig att ange en aktiveringskod.

Starta Netflix-applikationen på din enhet. Om du blir ombedd, ange att du är Netflix-medlem. Följ alla andra instruktioner som kommer upp på skärmen. När du får en aktiveringskod anger du koden på Netflix-webbsidan på din dator. Din strömningsanslutning har nu återställts och enheten är redo att strömma filmer från Netflix.