Hur man hindrar människor från att lyssna på mina mobiltelefonsamtal

Oavsett om de erkänner det eller inte tenderar människor att tjuvlyssna på att andra har mobiltelefonsamtal. Om du vill hindra människor från att lyssna på medan du har en konversation har du några alternativ för att minimera möjligheterna för alltför nyfikna människor att höra mer än de borde. Lyckligtvis är de tillgängliga alternativen praktiska och kräver inte att du går mycket för att ha en privat konversation.

Steg 1

Ursäkta dig från rummet om du får ett telefonsamtal medan du är i närheten av andra och vill ha konversationen privat. När du har slutfört samtalet kan du återvända till rummet.

Steg 2

Svara på det inkommande samtalet och meddela den som ringer att du inte kan ta hennes samtal. Planera samtalet för en senare tid när du kan prata fritt utan att andra lyssnar.

Steg 3

Sänk volymen på din telefon och din röst om du inte kan lämna rummet eller planera om samtalet. Att sänka volymen till en nivå som bara hörs av dig hindrar andra från att höra din uppringare. En lägre volym kan också hjälpa dig att tala mjukare. Människor som pratar i mobiltelefoner tenderar att prata högt (cell skrika), delvis på grund av en känsla av att de inte hörs.

Skicka det inkommande samtalet till röstbrevlådan. Återvänd samtalet när du är ensam och kan prata utan rädslan för att andra ska lyssna. Beroende på ditt röstmeddelandesystem kan du få en uppmaning när du lyssnar på uppringarens meddelande för att trycka på en knapp för att automatiskt slå tillbaka honom.