Hur man kan öka en DSL-signal i ett hus

Om du har ett större hus, en svag router eller ett modem eller en kombination av de två bör du överväga att öka din DSL-signalstyrka. Genom att öka signalen kan du eliminera områden i huset där signalen blir svag och låta dig använda dina Wi-Fi-enheter från ett större avstånd och med högre hastighet. Högre signalstyrka ökar också nätverkssäkerheten, särskilt om dina arbetsområden eller datorer ligger flera rum från varandra.

Steg 1

Köp en trådlös router. Hitta en router som erbjuder hög signalstyrka. För att hålla maximal hastighet, se till att routern tillhandahåller stöd för trådlösa "N" eller "N +" nätverk.

Steg 2

Placera routern på en central plats i ditt hus för jämn signalstyrka i området. Anslut routerns strömkabel till routern och ett eluttag.

Steg 3

Ta bort Ethernet-kabeln som ansluter ditt DSL-modem till din dator från din dator eller från din gamla routers "WAN" -port. Denna port är ibland märkt "Internet" istället för "WAN" och har ofta en annan färg än de andra Ethernet-portarna.

Steg 4

Sätt i den urkopplade änden av Ethernet-kabeln som leder från ditt DSL-modem i "WAN" -porten på din nya trådlösa router.

Konfigurera din trådlösa routers trådlösa nätverk enligt instruktionerna i enhetshandboken.