Hur man ansluter en äldre TV till kabel (5 steg)

Du vill ha det senaste kabelsystemet, men du vill inte offra din gamla tv i processen. Detta scenario kan vara frustrerande. Tyvärr för konsumenterna har de äldre TV-apparaterna inte nödvändiga ingångar för att inkludera en kabelbox eller ett kabelsystem. Det finns dock utrustning som gör det möjligt för en kabelbox att ansluta till en äldre TV. Dessa typer av TV-kontakter finns i olika elektroniska butiker och är relativt enkla att installera.

Steg 1

Köp RF-modulator i en elektronikbutik. Modulator används för att ansluta din äldre TV till kabel.

Steg 2

Anslut RF-modulator till ett eluttag nära din TV. Det är bäst att ansluta den nära TV: n så att den är enkel att komma åt.

Steg 3

Anslut din TV till RF-modulatorn genom att sätta i enstångssladden som finns på baksidan av din TV. Sätt i sladden i kortplatsen på modulator som läser "Till TV." På äldre tv-apparater är denna sladd den enda sladden i ryggen.

Steg 4

Anslut ena änden av den vita enstångskabeln till kabelboxen och den andra änden i RF-modulator. Anslut den till modulatorn i kortplatsen där det står "ANT IN." Vanligtvis tillhandahålls kablarna från kabelföretaget - tekniker använder dem vid installation. Denna kabel kan gå längs väggens sida till din kabelbox.

Sätt på kabelboxen och TV-apparaten. Allt ska fungera ordentligt. På RF-modulator väljer du kanalen för TV: n (antingen kanal 3 eller 4). Modulatorn slås på när du ansluter den.