Avvisande av anonyma samtal på iPhone

De flesta inkommande samtal på iPhone visar exakt vem som är i andra änden av linjen. I vissa fall kan dock ett samtal ha inaktiverat din förmåga att se numret från den andra änden av samtalet. Att avvisa en anonym uppringare tar bara några sekunder, men du kan inte hindra någon från att lämna meddelanden i telefonens röstmeddelande.

Nummer id

Varje iPhone har en nummerpresentationsfunktion. När du får ett inkommande samtal visas uppringarens telefonnummer på telefonens framsida. ibland visas uppringarens stad och tillstånd. Om du har sparat ett visst telefonnummer till en kontakt visas kontaktens namn när hon ringer till dig. När någon har inaktiverat det utgående samtals-ID: n på sin mobiltelefon eller fasta telefon, kommer du att se ett meddelande "Blockerad" eller "Okänd" när hon ringer till din iPhone.

Låst avslag på iPhone

När din iPhone är i låsläge och du får ett telefonsamtal visas meddelandet "Slide to Answer" på skärmen. Om den som ringer är anonym och du inte vill ta samtalet kan du avvisa samtalet genom att trycka på "Sleep / Wake" -knappen två gånger i rad. Samtalet skickas omedelbart till din iPhones röstmeddelande.

Olåst iPhone-avslag

När din iPhone är upplåst och du använder ett program på enheten avbryts dina aktiviteter av nummerpresentatören tillsammans med knapparna "Acceptera" och "Avvisa". På samma sätt, om du för närvarande är i telefonen visas knapparna. Om du får ett anonymt samtal, trycker du på "Avvisa" -knappen en gång för att skicka den som ringer direkt till din röstmeddelande.

Automatisk avvisning

Du kan inte ställa in att din iPhone automatiskt avvisar alla anonyma samtal. Varje inkommande samtal, oavsett om telefonnumret är synligt eller inte, måste antingen accepteras eller avvisas manuellt. Användare kan inte tvinga ett telefonnummer att avslöjas på sina telefoner om den som ringer har dolt hennes nummer.