Hur man skapar antecknade bibliografier i MS Word

När du skriver forskningshandlingar krävs ofta en kommenterad bibliografi för att ge en sammanfattning av dina källor. Du kan skapa en kommenterad bibliografi i Microsoft Word med gratis mallar från sidan Microsoft Office-mallar. Du kan välja en förformaterad mall i rätt stil, till exempel Modern Language Association (MLA).

Steg 1

Gå till webbsidan "Mallar" för Microsoft Office. Skriv "antecknad bibliografi" i sökfältet och klicka på "Sök" -tangenten. En lista över tillgängliga mallar som har antecknade bibliografier visas. Klicka på "Word" -ikonen i den vänstra rutan för att inkludera mallar som är kompatibla med Word.

Steg 2

Klicka på miniatyren för mallen som du vill använda. Klicka på "Ladda ner". Klicka på "Acceptera" för att godkänna nedladdningsvillkoren och börja nedladdningen. Den antecknade bibliografimallen öppnas automatiskt i Word.

Följ instruktionerna för mallen du laddade ner för att lägga till resurser i den antecknade bibliografin. Markera och byt ut texten till författarens för- och efternamn, liksom bokens titel, med hjälp av en bokcitering i en grundmall som exempel. Markera och ersätt lämplig publikationsinformation, såsom plats, utgivare och publiceringsår. Ersätt mallens anteckning med ett kort stycke som beskriver och utvärderar referensen med dina egna ord. Anteckningen bör vara cirka 150 ord lång.