Hur man sätter låtar på en Philips GoGear MP3

Med Philips GoGear MP3 kan du synkronisera hundratals av dina favoritlåtar från din dator och lyssna på dem när du är på språng. Många GoGear-modeller levereras med Philips Songbird-programvara för att överföra musik och videor till enheten. När du har importerat din musik eller rippat ett album till ditt Songbird-musikbibliotek kan du synkronisera dem direkt till GoGear med dra-och-släpp-metoden. Innan filerna synkroniseras måste du dock se till att de har ett format som stöds av din spelares modell, till exempel MP3 eller WAV.

Steg 1

Anslut Philips GoGear till datorn med hjälp av enhetens USB-kabel.

Steg 2

Starta Philips Songbird.

Steg 3

Lägg till musik i ditt Songbird-musikbibliotek genom att klicka på fliken "Arkiv" och välja alternativet "Importera media". Välj den mapp som innehåller låtarna du vill synkronisera med enheten, till exempel Min musik, och klicka på "OK".

Steg 4

Klicka på "Musik" i biblioteksfönstret för att visa alla låtar du importerade.

Steg 5

Välj de låtar du vill synkronisera med enheten. För att välja flera spår håller du “Ctrl” -knappen på tangentbordet och klickar på varje låt med musen.

Klicka och dra de markerade låtarna till Philips GoGear-ikonen i biblioteksfönstret för att automatiskt synkronisera filerna till enheten.