Hur man gör ett 4-vägs telefonsamtal

De flesta hem-, affärs- och mobiltelefoner är utrustade med trevägs-samtalsfunktioner. Fyrvägssamtal kan göras med trevägssamtalstjänsten genom att skapa en kedja av telefonanvändare. Samtalskvaliteten försämras dock när den fjärde personen hoppar in i konversationen. Om samtalskvaliteten inte är tillräckligt bra kan du anställa ett konferenssamtalföretag för att tillgodose dina fyrvägssamtal. Hur som helst behöver du någon annans hjälp för att ordna ett fyrvägssamtal.

Personlig telefon Daisy Chain fyrvägssamtal

Steg 1

Slå ett nummer eller välj en kontakt i din mobiltelefon. När personen svarar, förklara att du får fler människor på linjen och be henne hålla.

Steg 2

Sätt henne i vänteläge genom att trycka på blixtknappen, mottagarknappen eller genom att ringa en annan kontakt på din mobiltelefon. Ring en annan person om du använder en fast telefon. Förklara att du får fler människor på linjen och be om hans tålamod.

Steg 3

Ta tillbaka den första personen i samtalet genom att trycka på blixtknappen, knacka på mottagaren eller genom att trycka på knappen "Gå med i samtal" eller "Konferenssamtal" på din mobiltelefon.

Förklara för båda parter att du vill ta med en annan person på samtalet, och att en av dem måste göra det åt dig. Låt en av dem parkera konferenssamtalet genom att trycka på blixtknappen, knacka på mottagaren eller ringa en annan kontakt i hennes mobiltelefon. Låt personen ringa den fjärde parten om den är på en fast telefonlinje. Den fjärde uppringaren förs in i konversationen när man trycker på blixtknappen, mottagaren eller knappen "Gå med i samtal".

Konferenssamtalstjänst

Steg 1

Kontakta en konferenssamtalstjänst. Du kan prenumerera på tjänsten för en månadsavgift eller betala per minut av användning. Konferenssamtalet ger dig ett telefonnummer som alla kan ringa vid en viss tidpunkt.

Steg 2

Upprätta en tid för att konferenssamtalet ska börja med alla fyra parterna. Det enklaste sättet att göra detta är via en kedjemail eller så kan du ringa varje person individuellt och ställa in en tid.

Var och en av de fyra parterna ringer konferenssamtalslinjen och går med i konversationen vid rätt tidpunkt.