Hur man rapporterar en död zon till Sprint

Att se din trådlösa mottagning sjunka till noll staplar kan vara frustrerande. Dessutom är det möjligt att din trådlösa leverantör antingen inte är medveten om problemet eller inte enkelt kan lösa det utan att bygga ett nytt celltorn. Men om du befinner dig i en "död zon" där byggnadsfunktioner blockerar mottagning kan rapportering av ditt problem till Sprint resultera i att du får en gratis femtocell-enhet, som fungerar som ett miniatyrcellstorn, för att åtgärda problemet.

Skriv ner hela adressen där du upplever servicegapet. För att hjälpa dig behöver Sprints kundtjänst en adress, inte bara ett postnummer eller korsning.

Kontakta Sprints kundserviceavdelning på 1-888-211-4727 för att prata med en representant. Avdelningens öppettider är kl. 06.00 till midnatt måndag till fredag, kl. 07.00 till 23.00. på lördagar och 09.00 till 21.00 på söndagar.

Ge kundtjänstrepresentanten ditt Sprint-trådlösa nummer och adressen där du upplever problemet. Representanten kan avgöra om ett avbrott eller ett annat problem påverkar din signal och meddela dig om du kvalificerar dig för en femtocell-åtkomstpunkt eller annan hjälp.

Tips

Innan du registrerar dig hos Sprint eller någon annan trådlös leverantör, kontrollera täckningskartor för att säkerställa att leverantören erbjuder mottagning på de platser du behöver den.

Om du inte kvalificerar dig för en gratis Airave femtocell kan du hyra en från Sprint till en liten avgift.