Så här ställer du in WiFi på Panasonic Blu-ray

Panasonic erbjuder ett enkelt installationsalternativ som gör att du kan ansluta din trådlösa Blu-ray Disc-spelare till ditt Wi-Fi-nätverk nästan automatiskt. Allt du behöver är ditt Wi-Fi-lösenord och Blu-ray-fjärrkontrollen. När du har anslutit kan du njuta av att streama filmer, video och musik på din TV. Förutom åtkomst till tjänster som Netflix och Pandora kan du spela mediefiler som sparats på din dator eller mobila enhet.

Steg 1

Anslut Blu-ray Disc-spelaren till din TV-apparat och slå på spelaren för att öppna startsidan på TV-skärmen.

Steg 2

Välj "Setup" -panelen med spelarens fjärrkontroll. För detta och efterföljande steg, använd pilknapparna för att markera ett alternativ och tryck sedan på den mellersta "OK" -knappen för att välja det.

Steg 3

Välj "Player Settings" på inställningsskärmen.

Steg 4

Välj "Nätverk" på skärmen Spelarinställningar.

Steg 5

Välj "Enkla nätverksinställningar".

Steg 6

Välj "Trådlöst".

Steg 7

Välj "Sök efter trådlöst nätverk".

Steg 8

Välj namnet på ditt trådlösa nätverk i listan. Om ditt nätverk inte är listat, se till att din router fungerar och tryck på den röda "R" -knappen på fjärrkontrollen för att söka igen.

Steg 9

Välj "Krypteringsnyckel" för att ange ditt trådlösa nätverks lösenord. Ett tangentbord på skärmen visas.

Steg 10

Använd pilarna och OK-knappen på fjärrkontrollen för att ange din lösenord och välj sedan "Slutför" för att stänga tangentbordets skärm.

Steg 11

Välj "Set" för att skicka lösenordet och ansluta till Wi-Fi-nätverket.

Tryck på "OK" -knappen när du ser ett meddelande om att installationen är klar och tryck sedan på Retur-knappen på fjärrkontrollen flera gånger för att återgå till hemskärmen.