Hur man använder en iPhone som ett modem för att ansluta en dator till internet

Att använda din iPhone som ett modem för din dator kan vara ett bra sätt att få internetåtkomst på din dator när du är borta från ditt hemnätverk eller ett offentligt Wi-Fi. Detta kallas tethering. Du kan också ta bort din heminternetanslutning helt, om du vill. Nyare versioner av iPhone inkluderar möjligheten att tjäna inbyggt så länge som din mobiloperatör tillåter det.

Steg 1

Öppna iTunes. Klicka på "Hjälp" -menyn och välj sedan "Om iTunes". Du ser en popup-ruta som visar vilken version av iTunes som är installerad på din dator. Om du har version 9.2 eller senare, fortsätt till nästa steg. Om inte, klicka på "Hjälp" -menyn igen och välj sedan "Sök efter uppdateringar" för att installera den senaste versionen av iTunes.

Steg 2

Anslut din iPhone till din dator med Apple iPhone USB-kabeln som medföljde din telefon. Vänta några ögonblick tills iTunes känner igen din iPhone.

Steg 3

Tryck på "Inställningar", "Allmänt", "Nätverk" och sedan "Internetdelning" på din iPhone. Skjut knappen "Internetdelning" till "På".

Steg 4

Navigera till Windows "Start" -meny och välj "Kontrollpanelen".

Välj "Nätverk och Internet" och sedan "Anslut till ett nätverk". En lista över tillgängliga nätverk visas. Klicka på din iPhones namn för att använda det som ett modem.