Döljer min IP-adress på Craigslist

Att publicera en annons på Craigslist kan hjälpa dig att sälja en soffa, hitta ett jobb eller möta ditt livs kärlek; online-skylten har sektioner för nästan allt. Om du vill se till att din IP-adress är säker när du publicerar eller svarar på inlägg, använd en proxyserver för att skapa ditt konto och ladda upp inlägg. En proxyserver fungerar som mellanhand mellan din dator och Craigslist, döljer din IP-adress, plats och annan information.

Steg 1

Öppna en gratis webbplats för IP-maskering av proxyanslutning (se Resurser).

Steg 2

Skriv in Craigslist-adressen som du vill skicka till i adressfältet - detta varierar beroende på vilken plats du planerar att skicka till. Tryck på knappen bredvid adressfältet för att öppna Craigslist.

Steg 3

Klicka på "Mitt konto" i det vänstra verktygsfältet och välj "Registrera dig för ett konto." Skriv in din e-postadress och CAPTCHA-svaret och klicka sedan på "skapa konto".

Steg 4

Öppna e-postkontot som du använde för att registrera dig medan du fortfarande är i IP-maskeringsproxy-fönstret. Klicka på verifieringslänken och ange sedan ett lösenord. Ange det igen och skicka lösenorden för att slutföra skapandet av ditt konto.

Klicka på "Återgå till ditt konto" och sedan "JAG ACCEPTERAR" för att acceptera Craigslists användarvillkor. Klicka på "New Posting" och följ anvisningarna för att skapa ett inlägg du väljer.