Hur man aktiverar Push Yahoo på en iPhone

IPhone stöder push-meddelanden som visar varningar när specifika händelser inträffar. Dessutom skickar tjänsten ny e-post, kalenderuppdateringar och anteckningar till din telefon, vilket kan hjälpa till att hålla din enhet synkroniserad med dina senaste data. IPhone stöder för närvarande MobileMe, Yahoo! och Microsoft Exchange-konton för push-tjänsten och låter dig ange hur ofta du vill att data ska skickas till din telefon.

Tryck på "Inställningar" på din iPhones startskärm.

Hur man aktiverar Push Yahoo på en iPhone

Tryck på "Lösenord och konton".

Hur man aktiverar Push Yahoo på en iPhone

Tryck på "Lägg till konto".

Om du vill aktivera Push Yahoo-meddelanden på din iPhone behöver du bara navigera i inställningarna för lösenord och konton och lägga till din Yahoo-kontoinformation.

Tryck på Yahoo! på listan över leverantörer.

Aktivera yahoo iphone, Push-inställningar iphone, Push yahoo iphone

Logga in på ditt Yahoo-konto.

Hur man aktiverar Push Yahoo på en iPhone

Tryck på "På" bredvid "E-post" och bredvid "Kalendrar" och "Anteckningar" om du också vill synkronisera dem. Tryck på "Spara" för att spara dina kontoinställningar och för att återgå till din kontolista.

Tryck på "Hämta nya data" under din kontolista och tryck på "På" bredvid "Push". Tryck på "Avancerat" längst ner på skärmen och tryck på "Yahoo!" Tryck på "Push" för att aktivera push för din Yahoo! konto om det inte redan är aktiverat.