Så här lägger du till Facebook-kontakter till Skype

En av de svåraste delarna om att integrera en ny teknik i ditt liv, som Skype, är att lägga till alla dina kontakter från olika webbplatser till den. Istället för att be dina vänner en efter en om deras Skype-användarnamn och andra detaljer kan du importera din väns information till Skype från Facebook med Skypes inbyggda importverktyg. Det här verktyget skannar din Facebook-vänlista, så att du vet vem som redan finns på Skype och låter dig lägga till dem i din Skype-kontaktlista.

Steg 1

Starta Skype och logga in på ditt konto.

Steg 2

Klicka på "Kontakter" följt av "Importera kontakter ..." från rullgardinsmenyn.

Steg 3

Klicka på fliken "Facebook".

Steg 4

Ange ditt Facebook-användarnamn och lösenord i de angivna fälten och klicka på "Importera".

Steg 5

Välj de Facebook-kontakter som du vill skicka en Skype-begäran till. Klicka på "Lägg till XX-kontakter" för att skicka begäran, där "XX" anger antalet valda vänner. Kontakterna kommer att visas i din kontaktlista men du kommer inte att kunna kontakta dem förrän de accepterar din begäran. Klicka på "Nästa" när du är klar eller "Hoppa över" för att hoppa över det här steget.

Välj Facebook-kontakter från listan som du vill skicka ett e-postmeddelande för att bjuda in dem att gå med i Skype. Klicka på "Skicka e-post." Om du inte vill skicka Skype-inbjudningar, klicka på "Hoppa över".