Så här ordnar du dina bästa vänner på Facebook

Facebook är en webbplats för sociala nätverk som låter dig ansluta till andra Facebook-användare över hela världen. Webbplatsen låter dig ladda ner applikationer för att anpassa utseendet på din profil. En sådan applikation tillåter användare att ordna de bästa vännerna som andra Facebook-användare kommer att se när de besöker din profil. Att ordna dina bästa vänner på Facebook görs i några enkla steg.

Steg 1

Öppna datorns webbläsare och navigera till Facebook-hemsidan. Ange din Facebook-e-postadress och ditt lösenord i de angivna utrymmena och klicka på knappen "Logga in" för att komma åt ditt Facebook-konto.

Steg 2

Skriv "Top Friends" i Facebook-sökfältet och tryck på "Enter". Klicka på knappen "Gå till appen" följt av knappen "Tillåt" för att installera appen "Top Friends" på din Facebook-profil.

Dra profilminiatyrerna för dina bästa vänner till den ordning du vill att de ska visas på din Facebook-sida. Klicka på knappen "Spara" för att spara de bästa vännerna. Dina bästa vänner kommer nu att visas på din Facebook-profilsida i den ordning du placerade dem.