Hur man får WhatsApp-läskvitton även om någon har stängt av dem

Är det möjligt att få WhatsApp-läskvitton från någon som har inaktiverat läskvitton på WhatsApp? Låt oss ta en titt på huruvida det är möjligt att få WhatsApp-läskvitton även om någon har stängt av dem.

Få WhatsApp-läskvitton

WhatsApp tillåter sina användare att stänga av läskvitton, i fall de vill förhindra andra från att se om de har läst meddelanden i WhatsApp eller inte.

För att vara rättvis mot alla tillåter inte WhatsApp dig att se andras läsmottagningar, om du bestämmer dig för att inaktivera läsmottaganden på ditt eget WhatsApp-konto.

Det finns emellertid en lösning som gör att du kan få WhatsApp-läskvitton även om någon har stängt av läskvitton på hans / hennes WhatsApp-konto.

Få WhatsApp-läskvitton även om någon har stängt av dem

Inaktivera först WhatsApp-läskvitton på din iPhone eller Android-telefon och se hur sekretessskärmen i WhatsApp ser ut.

1. På iPhone trycker du på Inställningar> Konto> Sekretess

2. På Android Phone trycker du på menyn 3 punkter> Inställningar> Konto> Sekretess.

Som du kan se i ovanstående bild säger WhatsApp att "Läskvitton alltid skickas för gruppchatter.".

Detta innebär praktiskt taget att varje medlem i en WhatsApp-grupp skickar läsmottagningar, även om läsmottagningar är avstängda på deras WhatsApp-konto.

Vi kan använda detta faktum för att skapa en WhatsApp-grupp, lägga till personen som har stängt av läskvitton till denna grupp och få WhatsApp-läskvitton.

1. Öppna WhatsApp på din iPhone eller Android-telefon.

2. När du är i WhatsApp trycker du på Ny grupp.

3. På nästa skärm lägger du till personer i den här gruppen genom att trycka på deras namn. När du är klar med att lägga till personer trycker du på Nästa.

4. På nästa skärm skriver du namnet på din nya WhatsApp-grupp och trycker på Skapa.

WhatsApp skickar automatiskt inbjudningar på dina vägnar till de personer som du har lagt till i den här nya gruppen.

När din inbjudan att gå med i WhatsApp har accepterats kan du få läskvitton från personer som du har lagt till i denna grupp, även om de har stängt av läskvitton i sina WhatsApp-konton.