Så här ändrar du skärminställningarna på en iPhone (16 steg)

Lägg till lite personlig stil genom att ändra skärminställningarna på din iPhone. Du kan ändra bakgrundsbilden på både din låsskärm och hemskärmen; valfri bakgrund eller bild som sparats på din enhet, bilder i kamerarullen eller bilder i mappar som du har synkroniserat med enheten kan användas. Du kan också ändra ljusstyrkan i bakgrunden och om klockan visas som en 12- eller 24-timmarsklocka. Dessa inställningar kan ändras i appen "Inställningar".

Ljusstyrka

Steg 1

Tryck på ikonen "Inställningar" på iPhone. Ikonen är grå och ser ut som ett redskap.

Steg 2

Bläddra ner och tryck på "Ljusstyrka".

Steg 3

Tryck på cirkeln på fältet högst upp på skärmen och håll fingret intryckt mot skärmen.

Steg 4

Flytta fingret åt vänster för att göra skärmen mörkare och till höger för att göra skärmen ljusare.

Tryck på "PÅ / AV" -knappen till höger om "Auto-ljusstyrka" tills "PÅ" är markerat så att telefonen automatiskt kan anpassa sig till ljusa och mörka inställningar. Håll ljusstyrkan på den aktuella nivån hela tiden genom att trycka på knappen tills den säger "AV".

Bakgrundsbilder

Steg 1

Tryck på "Inställningar".

Steg 2

Tryck på "Bakgrund".

Steg 3

Klicka på bilderna som visas högst upp på skärmen. Det spelar ingen roll om du väljer en bild eller en annan - du kommer till samma skärm. Bilden till vänster motsvarar låsskärmen och bilden till höger är den allmänna bakgrunden för iPhone.

Steg 4

Tryck på avsnittet som innehåller bilden du vill använda som antingen "Lås" skärmbakgrund eller som allmän bakgrund. Som standard är de två sektionerna som visas "Bakgrund" och "Kamerarulle". Andra avsnitt kan också visas om din iPhone är inställd på att synkroniseras med mappar på din dator.

Steg 5

Tryck på bilden som du vill använda som låsskärmsbakgrund eller som allmän bakgrund och tryck sedan på "Ställ in". Tryck på "Ställ in låsskärm" för att ställa in bilden som bakgrund för låsskärmen, tryck på "Ställ in startskärm" för att ställa in bilden som den allmänna bakgrunden för iPhone, eller tryck på "Ställ in båda" för att ställa in bilden som både lås skärmbakgrund och den allmänna bakgrunden.

Tryck på en annan bild och välj en annan inställning om du vill ändra en eller båda bakgrunderna till något annat.

Klocka

Steg 1

Tryck på "Inställningar".

Steg 2

Tryck på "Allmänt".

Steg 3

Tryck på "Datum och tid".

Steg 4

Tryck på "PÅ / AV" -knappen till höger om "24-timmars tid" tills "PÅ" är markerad för att visa en 24-timmars klocka; tryck på knappen tills "OFF" är markerad för att visa en 12-timmars klocka. Dessa ändringar gäller både klockan högst upp på iPhone-skärmen och appen "Klocka".

Tryck på "PÅ / AV" -knappen till höger om "Ställ in automatiskt" tills "PÅ" är markerat så att enheten kan anpassa sig till tidszoner och tidsändringar automatiskt. tryck på knappen tills "OFF" är markerad för att justera tidsinställningar manuellt.