Hur man laddar ner Flash-filmer i Internet Explorer

Flash-filmer produceras i Adobe Flash-format som .SWF-filer. De är enkelt inbäddade i en webbplats och kan endast visas med plugin-programmet Adobe Flash Player i din webbläsare. Flash-filmer är animationer som används för reklam, utbildning och utbildning. Flash-annonser är också populära i Google Adsense, en populär intäktsresurs för webbplatsutgivare. Möjligheten att ladda ner Flash-filmer möjliggörs av Source Tec Softwares "SWF Catcher" -verktyg, tillgängligt för Internet Explorer och Firefox. När du har installerat kan du enkelt ladda ner Flash-filmer på vilken webbsida som helst.

Steg 1

Starta Internet Explorer.

Steg 2

Gå till en webbplats som bäddar in Flash-filmer i den. Gå till exempel till "http://www.amarasoftware.com/flash-animations/flash-theme-animations.htm".

Steg 3

Välj "Verktyg> Sothink SWF Catcher" från Internet Explorer-menyn. Detta öppnar ett popup-fönster.

Steg 4

Om webbsidan innehåller Flash-filmer kommer popup-fönstret att lista var och en med en kryssruta. Filmerna är markerade som standard.

Steg 5

Klicka på namnet på en film för att förhandsgranska den i rutan till höger.

Klicka på knappen "Spara" längst ner för att spara de markerade Flash-filmerna i standardvägen, "C: \ Users \ Username \ Documents", där "Username" är namnet på den aktiva användaren på din dator. Ändra målmappen i textrutan "Spara till" om du vill ha en annan destination.