Hur man får foton i full storlek på en Craigslist-lista

Craigslist, en gratis webbplats för annonser, låter dig lägga upp bilder i din annonser, men det begränsar antalet bilder till fyra och automatiskt skalar bilderna till en liten storlek för att spara bandbredd. Du kan dock lägga till bilder i full storlek i högre kvalitet till din Craigslist-annons med hjälp av en webbhotell från tredje part. Större bilder gör det möjligt för potentiella kunder att på ett adekvat sätt se dina varor och utvärdera dess kvalitet innan de kontaktar dig med frågor - och det gör att du kan ladda upp mer än fyra bilder.

Steg 1

Leta reda på en gratis webbplats för webbhotell (se Resurser). Med webbhotell för webbplatser kan du ladda upp bilder och dela dem med andra via en direktlänk eller inbäddningskod, som används för att bädda in bilderna på en webbplats eller i ett forum.

Steg 2

Ladda upp din bild genom att klicka på "Bläddra" eller "Ladda upp", beroende på vilken webbhotell du använder. Navigera till bilden du vill ladda upp och tryck sedan på "Enter" på tangentbordet. Granska informationen och klicka sedan på "Ladda upp".

Steg 3

Kopiera koden i fältet "Bädda in" på webbplatsen för webbhotell efter att bilden har laddats upp. Vissa bildvärdar har en enda inbäddningskod, medan andra erbjuder några olika alternativ, till exempel "Bädda in i forumet" och "HTML." Välj alternativet "HTML" om möjligt.

Steg 4

Ställ in din Craigslist-annons eller klicka på länken "Redigera inlägg" i det e-postmeddelande som Craigslist skickade till dig om du redan har lagt upp en annons. Klistra in bildvärdens inbäddningskod i fältet "Postbeskrivning" på Craigslist. Upprepa tills du har lagt till alla nödvändiga bilder. Spara det redigerade inlägget.

Navigera till Craigslist och leta reda på din annons i avsnittet där den publiceras; du bör se en gul "bild" -lista bredvid din annonsrubrik. Klicka på din annons för att se till att bilderna laddas upp korrekt.