Hur du laddar iPhone när du använder hörlurar

Om du använder en nyare generation av iPhone utan ett dedikerat hörlursuttag, kanske du är intresserad av att veta hur du laddar iPhone medan du använder hörlurar samtidigt.

Ladda iPhone när du använder hörlurar

Som nämnts ovan kommer Apples nyare generation av iPhones utan hörlursuttag och använder en enda blixtport, både för laddning av enheten och även för anslutning till hörlurar.

Detta betyder praktiskt taget att du inte kommer att kunna ansluta iPhone till hörlurar, om dess blixtport är ansluten till en laddare.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning på det här problemet och du hittar olika metoder nedan för att både ladda iPhone och lyssna på musik samtidigt.

1. Använd iPhone Lightning Dock

En av de bästa lösningarna för att ladda iPhone när du använder hörlurar på samma gång är att köpa iPhone Lightning Dock.

Som du kan se på bilden nedan har iPhone Lightning Dock ett blixtnedslag upptill och ett hörlursuttag på baksidan som gör att du kan ladda iPhone när du lyssnar på musik.

IPhone Lightning Dock börjar på endast 39 dollar för den vita färgen och $ 49 för svarta, silver-, guld-, rymdgrå- eller rosaguldfärger.

2. Använd Lightning Splitter

En blixtneddelare är ett mycket enkelt tillbehör med en belysningskontakt i ena änden och två portar för laddning och anslutning av hörlurarna i den andra änden.

Du kan antingen köpa Belkin Lightning Audio + Charge Rockstar som finns i Apple Store för 39, 99 dollar eller gå för billigare blixtneddelare som finns i andra onlinebutiker.

Om du har hörlurar som ansluter till vanliga 3, 5 mm hörlursuttag, kanske du vill titta på denna billiga Lighting Jack Headphone Adapter Charger som finns på Amazon.

3. Använd Apple AirPods

Om du inte gillar tanken på att ta med dig en extra gadget för att kunna ladda iPhone när du använder hörlurar kan du köpa Apple AirPods.

Apple AirPods kan ansluta trådlöst till din iPhone, så att du kan lyssna på musik medan blixtporten är ansluten till en laddare.

Du kan köpa Apple AirPods från din närmaste Apple Store för 159 $ (det aktuella priset kan variera).

4. Använd andra Bluetooth-hörlurar

Om du inte gillar priset eller designen på Apples nya AirPods kan du överväga att köpa andra Bluetooth-hörlurar och använda dem med din iPhone.

En definitiv fördel med detta alternativ är det lägre priset på dessa alternativa Bluetooth-hörlurar, jämfört med Apples AirPods.

Du kanske vill kolla Diginex Bluetooth-örhängen med vattentät IPX7-klassificering som finns på Amazon.