Hur man tittar på videor på Wii (17 steg)

Du kan titta på videor på Wii om du har tillgång till internet. Att ansluta en Wii till Internet är en enkel process. Efter att ha konfigurerat det kan du strömma videor på två enkla sätt. Den första handlar om att ladda ner Opera-webbläsaren för Wii. Den andra handlar om att koppla ett befintligt Netflix-konto till Wii. Du kan använda båda metoderna om du vill, och ingen kostar några pengar utöver den normala Netflix-prissättningen.

Anslut Wii till Internet

Steg 1

Slå på Wii och tryck på "A" på Wii-fjärrkontrollen för att dra upp Wii-menyn.

Steg 2

Rikta Wii-fjärrväljaren mot "Wii" -knappen längst ner till vänster och klicka på den.

Steg 3

Klicka på "Wii-inställningar", pilen till höger på en sida och välj "Internet".

Steg 4

Välj "Anslutningsinställningar", "Anslutning 1: Ingen" och "Trådlös anslutning."

Steg 5

Klicka på "Sök efter åtkomstpunkt" och sedan på "OK". Välj en erkänd åtkomstpunkt och ange lösenordet vid behov och klicka sedan på "OK".

Klicka på "Ja" och sedan "Jag accepterar" för att uppdatera Wii till den senaste programvaran. Vänta tills uppdateringen laddas ner och klicka sedan på "OK" för att återgå till Wii-menyn.

Titta på videor på Wii Internet Channel

Steg 1

Ladda ner Wii Internet Channel. Från Wii-menyn använder du Wii-fjärrkontrollen för att välja "Wii Shop Channel" och sedan "Starta shopping".

Steg 2

Klicka på "Wii Channels" och välj "Internet Channel" för att slutföra nedladdningen av webbläsaren till Wii. Det visas i Wii-menyn.

Steg 3

Klicka på "Internet Channel" i Wii-menyn.

Steg 4

Navigera webbläsaren Wii Internet Channel till vilken webbplats som helst som innehåller inbäddade videor. Använd Wii-fjärrkontrollen eller ett anslutet USB-tangentbord för att ange en URL som "youtube.com" eller "vimeo.com". Du behöver inte ange "http: //".

Använd Wii-fjärrkontrollen för att navigera till en inbäddad video och välj "Spela upp" -knappen. Videon börjar spelas upp på Wii.

Titta på videor på Wii Netflix Channel

Steg 1

Ladda ner kanalen "Netflix Instant Streaming for Wii". Från Wii-menyn använder du Wii-fjärrkontrollen för att välja "Wii Shop Channel" och sedan "Starta shopping".

Steg 2

Klicka på "Wii Channels" och välj "Netflix Instant Streaming for Wii" för att slutföra nedladdningen av Netflix-applikationen till Wii. Det visas i Wii-menyn.

Steg 3

Klicka på "Netflix Instant Streaming for Wii" i Wii-menyn. En kod visas. Skriv ner koden.

Steg 4

Gå till "netflix.com/Wii" på en dator (inte på Wii) och logga in på ditt Netflix-konto. Ange koden du skrev ner i steg 3 och välj sedan "Aktivera nu".

Steg 5

Lämna både Wii och datorn ensamma tills din Netflix-kö dyker upp på Wii.

Klicka på "Netflix Instant Streaming for Wii" när som helst från Wii-menyn för att välja och titta på streaming Netflix-videor som på en dator.