Hur man uppdaterar USB-drivrutiner för XP SP3

USB-styrenheter (Universal Serial Bus) implementeras som en del av operativsystemet Windows XP Service Pack 3. USB-styrenheter är drivrutiner som tillåter dina USB-enheter, USB-portarna och datorn att gränssnitt. Om du har problem med dina USB-enheter kan du behöva uppdatera de inbyggda drivrutinerna på din Windows XP SP3-dator.

Klicka på "Start" och högerklicka på "Den här datorn".

Välj "Egenskaper". Klicka på "Hårdvara" i fönstret Systemegenskaper som visas. Klicka på knappen "Enhetshanteraren".

Klicka på "Universal Serial Bus Controllers". Högerklicka på varje USB Universal Host Controller och välj "Uppdatera drivrutin", en i taget. Klicka på "Nästa" och "Slutför".

Gå till ditt moderkort eller USB PCI-korttillverkarens webbplats om Windows XP SP3 inte har några uppdaterade drivrutiner för din USB-kontroller. Klicka på support- eller nedladdningsavsnitten för att avgöra om en fullständig moderkortsuppdatering eller en USB-uppdatering är tillgänglig. Dubbelklicka på den nedladdade drivrutinsfilen och klicka på "Nästa" genom installationsguiden för drivrutiner för att installera tillgängliga uppdateringar. Installationsprocessen varierar något beroende på tillverkare, men de flesta drivrutinsinstallationer är enkla.

Starta om datorn för att slutföra installationen av USB-drivrutinen.