De bästa kreditkortprogrammen

Idag har nästan alla ett kreditkort för att hantera vardagliga köp och betala räkningar. Kreditkortsföretag är villiga att betala för att hänvisa kunder till dem. De gör detta genom att erbjuda ett affiliate-program. Vissa program innehåller erbjudanden från olika kort. Detta är fördelaktigt för ett dotterbolag eftersom webbplatsbesökare sannolikt hittar ett kort eller en tjänst som fungerar för dem.

Riksomfattande korttjänst

Nationwide Card Service är ett av de bästa affiliate-programmen för kreditkort. Detta program är registrerat hos Better Business Bureau och har A + -betyg. Detta program är gratis att gå med och erbjuder kreditkortserbjudanden från Discover, HSBC och AccountNow. De erbjuder också andra finansiella tjänster inklusive kreditrapporter och poäng, identitetsstöldskydd och förbetalda kort. Utbetalningsbeloppet beror på de sålda erbjudandenen och det finns inget minimisaldo som ska betalas medlemsavgifter.

Mitt kreditkorts kontanter

My Credit Card Cash är ett avgiftsbaserat affiliate-program. Detta program ger dig din egen webbplats och har kreditkortserbjudanden från över 100 kort. Utbetalningsbeloppet beror på vilket kort kunden är godkänd för. Det kostar $ 1,97 att registrera sig för detta program. Efter 14 dagar kommer du att debiteras $ 39,95 per månad tills två kunder registrerar sig för ett kort via din webbplats. När två kunder registrerar sig debiteras ditt konto inte längre.

AfflixCC

AfflixCC har kreditkortserbjudanden från många större banker, inklusive Bank of America, Chase Bank och American Express. Utbetalningarna beror på kortet men varierar från $ 3 upp till $ 46 per godkännande. Detta program ger dig en webbplats och värd utan kostnad eller bygg din egen webbplats med detta program. Det kostar 19,99 USD för att gå med i detta program.

Tjänster för kreditkortsaffärer

Credit Card Affiliate Services erbjuder kort från företag som American Express och Chase Bank som betalar ut upp till $ 90 per godkännande. Dotterbolag får en webbplats och värd med ett unikt domännamn. Kostnaden för grundprogrammet är $ 199 och inkluderar support såväl som din webbplats. Premiumpaketet inkluderar också 5 000 garanterade besökare inom två månader och kostar 299 $ och elitpaketet inkluderar 10 000 besökare inom två månader och kostar 399 $.